Foto: Tamara Trajković, Printscreen Instagram

Karantin

ŠTA POZNATI RADE TOKOM VANREDNOG STANJA: Nataša ide roditeljima u kupovinu, Radojičić se šara s ćerkom

Poštuju mere: Iako su u izolaciji tokom pandemije, pevači i glumci imaju pune ruke posla, Nataša stan napušta samo da odnese roditeljima namirnice, Aleksandar uživa s ćerkom, dok Seka Aleksić radi vežbe

Stars

Poznate ličnosti u Srbiji tokom pandemije koja je proglašena zbog koronavirusa bave se raznoraznim aktivnostima, pa i ne deluje da im je baš tako dosadno kod kuće.

Nataša Bekvalac kao majka dve ćerke od 13 i dve godine ima obaveza napretek, a sada je uskočila i da pomogne svojim roditeljima Mirjani i Dragoljubu Bekvalac.

Pevačica je objavila fotografije na Instagramu ispred stana, kada je mami i tati odnela namirnice jer ne smeju da napuštaju stan, a samim tim ni da idu u nabavku. Nata je tako apelovala na građane da se ne igraju i da ostanu kod kuće. Pod punom zaštitnom opremom, s maskom i rukavicama, pružila je s vrata majci kesu s onim što joj je donela. Nije ulazila u stan, niti se zadržavala, brzo je otišla svojoj kući, odakle izlazi samo zbog nabavke.

foto: Printscreen Instagram

Seka Aleksić je takođe u samoizolaciji u svom domu. Ona je upitala fanove zašto im je teško da ostanu u kući i tako poštuju propisane mere zaštite. - Sada su pune kuće. Prazne duše. Pune glave. A prazni razgovori. Šta nam se desilo pa nam je toliko teško da ostanemo kod kuće - sa voljenima ili u svojoj sobi - sami sa sobom?

Kao da se plašimo da spoznamo šta je u nama, kakvi smo zaista. Kao da se dugo nismo molili i kao da se takvog razgovora plašimo - napisala je Seka dok na fotografiji vežba sa svojim starijim sinom.

foto: Printscreen Instagram, Marina Lopičić

Aleksandar Radojičić spada u one tate koji su sve spremni da urade za svoje ćerke, pa su tako međusobno oslikavali ruke specijalnim bojama. Radojičić se zatim našalio i napisao kako će vreme u izolaciji dalje da provedu. - Posle ćemo jedna drugoj da uvijamo trepavice - nasmejao je sasvim sigurno Aleksandar svoje fanove, a onda postavio snimak kako njegova mezimica aplaudira s terase medicinskim radnicima u 20 časova.

Nikola Rokvić

Deca prave haos

Nikola Rokvić, pored toga što se organizovao u pomoći starijim građanima, sa suprugom Bojanom čuva decu. Nasmejao je pratioce na Instagramu kada je objavio sliku na kojoj su njegovi ćerka i sin izvadili knjige sa polica i napravili potpuni haos, a on zakukao i haštagovao da su u izolaciji.

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

Kurir / N. M.

Foto: Tamara Trajković, Instagram