Foto: Printscreen

HLADAN TUŠ

ODVEO GA SA SOBOM U HOTEL, A ON MU OVAKO VRAĆA? Brenon zanemeo! Sve mu je postalo jasno, pa neće više NIKAD DA GA VIDI?!

Rijaliti

Iako je Branislav Radonić Brendon kao ovonedeljni vođa izabrao Nikolu Orozovića za omiljenu osobu, te ga sa sobom smestio u zadrugarski hotel, podalje od gužve ostalih rijaliti cimera, to mu po svemu sudeći uopšte nije "osiguranje" da će nastaviti druženje i van zidina Bele kuće. Naime, pošto mu se izjadao o drami koja ga je zadesila, Oroz mu je rekao kako se posle šoua neće ni viđati ni družiti, jer mu je "sve jasno i svega mu je i dosta".

"Oni mene sprdaju zato što mi je mutan papir, neke reči su mi mutne, oštetilo mi se sočivo, ja sam takav. Moji pigmenti se ubrzaju pri stvaranju tog tena i ošteti mi se koža, moram da koristim specijalnu kozmetiku", pričao je Brendon svom rijaliti drugu, i ne sluteći da ga čeka hladan tuš.

foto: Printscreen

"Ne znam šta da ti kažem, j*bi ga. Pošto si rekao juče da ćemo se družiti napolju, nećemo, ne odgovaraš mi kao osoba, nećemo se ni videti. Videćemo se nekad u prolazu, boli me d*pe za sve ovde, kada sam video ko je kakav, sve u tri lepe", odbrusio mu je Nikola.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen