Foto: Promo

RADITE LI OD KUĆE OVIH DANA? Potpora za pravilno držanje leđa i protiv bolova u kičmi za sve tipove stolica – HIT CENA!

Život

Da li i vi pripadate onoj većini koja radi od kuće od kada je proglašeno vanredno stanje? Jasno je da kod kuće najverovatnije nemate stolicu koja je jednako udobna kao ona u kancelariji. Međutim, kupovina nove dobre stolice iziskuje malo veću svotu novca koju trenutno ne želite da dajete. Ali postoji način da se snađete i da vam bude udobno na baš svakoj stolici – pogledajte OVDE!

Pošto još uvek ne znamo koliko će situacija u kojoj radimo od kuće potrajati, neophodno je da vodimo računa o svojim leđima kako ne bismo „navukli“ hronične probleme sa leđima. Ali kako da sebe nateramo da se koncentrišemo na posao i istovremeno leđa držimo u pravilnom položaju čak i na običnoj stolici? Uz pomoć potpore!

Potpora za leđa je nešto što prati liniju leđa, odnosno što naslanjanjem na nju daje leđima pravilan položaj tokom sedenja. Jednostavno vas „primorava“ da kičmu držite pravilno, a ipak vas ništa ne steže, ne žulja, ne smeta vam. Plus što po sredini ima kuglice na koje kada se naslonite imate osećaj blage masaže. Evo ovako izgleda:

foto: Promo

Ono što je fenomenalno jeste da časkom može da se stavi i skine sa bilo koje stolice, pa čak može da stane i na neke fotelje. Lastiš koji ima na sebi je vrlo rastegljiv, pa samim tim prilagodljiv. Mrežica od koje je napravljena je vrlo prijatna, propušta vazduh pa nema prekomernog znojenja. A cena je neverovatno snižena – sada je samo 890 rsd i na vašoj adresi može biti za 1-3 radna dana.

Ne izlazite iz kuće osim ako baš baš baš ne morate. Poslušajte savete doktora i zaštitite i sebe i druge. Potpora će vam kada je poručite brzo stići na adresu, gde god da se nalazite u Srbiji. Poručite ili online OVDE po ceni od 890 rsd ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst