Foto: Profimedia, Dado Đilas

uf

SEĆAM SE KADA JE DOLAZIO NA TERENE, BIO JE PRAVI SIMBOL KLUBA! Novak se prisetio Miše Tumbasa! Au, kakve reči Đokovića

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poslao je poslednji pozdrav navijaču Partizana Miši Tumbasu koji je danas pronađen mrtva u svojoj kuću u Bariču.

Tenis
> 10:54h

Đoković je u komentaru na objavu Olge Danilović vezanu za Mišu Tumbasa dodao par reči koje nikoga ne ostavljaju ravnodušni.

- Miša legenda... Sećam se koliko je često dolazio na TK Partizan da nas podržava na mečevima... Dizao je atmosferu i bio je pravi simbol kluba. Počivaj u miru Mišo... - napisao je Đoković u komentaru.

foto: Printscreen

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme. Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom koji mu je bio čak i kum na krštenju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: