Foto: Privatna Arhiva

Apel 115 članova

DISCIPLINOM PROTIV KORONE: Srpska desnica pokrenula akciju Ostani kod kuće (VIDEO)

Politika
> 00:35h

„Zbog naših zdravstvenih radnika, zbog vojnika i policajaca, zbog svih naših heroja koji su svaki dan na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa, želeli smo da iskažemo poštovanje i solidarnost, i da apelujemo na sve građane Srbije da poštuju mere koje je donela Vlada Republike Srbije“, istakao je Miša Vacić, lider Srpske Desnice, govoreći o akciji koja je realizovana protekla četri dana sa porukom – #ostanikodkuce.

Naime, 115 članova ove političke partije, iz 65 opština, snimilo je kratke klipove u kojima pozivaju na disciplinovano ponašanje i odgovornost, tokom trajanja vanrednog stanja ističući da se samo na taj način naša država može izboriti sa ovom pošasti koja je pokorila ceo svet.

„Potrebno je pridržavati se svih uputstava zarad očuvanja sopstvenog zdravlja i zdravlja naših najmilijih. Naša spontana akcija je rezultat sabornosti i solidarnosti za koje se Srpska Desnica zalaže, i ne želim da krijem da sam ponosan na svakog člana koji je shvatio ozbiljnost situacije, i svojim kratkom porukom ukazao na važnost da se ostane u svojim domovima“, rekao je Vacić. „Ishod zavisi od nas samih, i Srpska Desnica poručuje – Disciplinom pobedićemo koronu!“

(Kurir.rs)