Foto: Printscreen YT

NIJE HTELA DA PREĆUTI

VANDA NIJE OSTALA DUŽNA BIVŠEM MUŽU: Uputila mu je ŽESTOK ODGOVOR na optužbe da je LOŠA MAJKA! (FOTO)

Vanda Ikardi žestoko je odgovorila svom bivšem mužu Maksiju Lopezu, koji ju je optužio što je njihovu decu iz Pariza odvela u Italiju, u epicentar pandemije virusa korona.

Fudbal
> 12:48h

"U Parizu su svi igrači otišli, iz iznajmljenih stanova, svojim kućama . Mi smo sada Italijani i mi smo otišli svojoj kući. Ako mi se nešto dogodi, više bih volela da mi se desi u Italiji nego u inostranstvu", počela je svoj dogovor bivšem suprugu Vanda Ikardi.

vanda sa sadašnjim suprugom mauromfoto: Pritnscreen/Instagram

"Maksi veoma dobro zna gde mi živimo. U našem malom mestu, blizu Koma, ima veoma malo zaraženih. Ovde imamo i pedijatra kog poznajemo i sa kojim se stalno konsultujemo. Mogli smo privatnim avionom da odem u Argentinu, ali smo odlučili da podeljeni u dva automobila i pređemo „samo“ 750 kilometara pevajući non-stop. Maksi, umesto da se raduješ mojoj pažnji prema deci, ti kritikuješ bez osnova", rekla je Vanda, sada supruga Maura Ikardija.

foto: Profimedia

Podsetimo, Vanda je 2013. godine ostavila Maksija i sa njihovim trojicom sinova započela zajednički život sa Maurom Ikardijem. To je bio skandal koji je dugo tresao planetu jer su Maksi i Mauro pre ovog "ljubavnog trougla" bili najbolji prijatelji.

Italijanski mediji su u to vreme tvrdili da je mafija nudila Maksiju da Ikardija učine invalidom, ali da je Lopez tu ponudu odbio.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: