Foto: Profimedia

Humanitarac

SANDRA BULOK DONIRALA 6.000 ZAŠTITINIH MASKI! Sve je bila ideja njene usvojene dece

Pop kultura

Glumica Sandra Bulok odlučila je da pomogne medicinskim radnicima za vereme epidemije korona virusa, te im sa dečkom Brajannom Rendalom i svojom decom poklonila 6.000 N95 maski.

Sandrin dečko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je glumica dok su ispred nje i radnika koji je prihvatio donaciju, zapakovane kutije sa maskama. Brajan je otkrio da je donacija ideja Sandrine usvojene dece Luisa (10) i Laile (8).

foto: Profimedia

- Deca su želela da daju maske. Njih 6.000 je pošlo za ratnike na linijama fronta u centru LA. Hvala Olivia u "Adventist Health White Memorial". Hvala Riikardo u "Children's Hospital Los Angeles" ... Luis i Laila nisu mogli bolje izabrati - napisao je Sandrin dečko.

Zbog nedostatka zaštitnih maski i druge opreme širom sveta, glumica je među grupom poznatih koje su donirale medicinsku opremu.

Reperi Džej Zi i Mik Mil donirali su 100.000 hirurških maski uz pomoć svoje organizacije "Reform Alliance" Glumački par Rajan Rejnlods i Blejk Lajvli donirali su milion dolara za obroke širom Amerike Americi, a Rasel Vilsom i Sijera donirali milion obroka, preko organizacije "Food Lifeline" iz Sijetla.

Takođe, serije kojima je tema medicina, poput "Grey's Anatomy", "The Good Doctor" i "The Resident", donirali su svoju medicinsku opremu bolnicama širom Amerike.Podsećamo, Sandra i Rendal u skladnoj vezi su od 2015. godine, a svoj privatni život pokušavaju da sakriju od očiju javnosti.

foto: Profimedia

kurir.rs