Foto: @starsport

prepoznali veliki talenat

NEMAČKI VELIKANI SE OTIMAJU OKO PARTIZANOVOG BISERA! Filip Stevanović na radaru slavnog BAJERNA!

Nemački velikani,Bajern Borusija Dortmund i Lajpcig izuzetno su zainteresovani za talentovanog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića.

Fudbal
> 14:21h

Mladog krilnog napadača Partizana redovno prate skauti ova tri kluba, prenose nemački mediji.

Još zimus se spekulisalo da je francuska Nica spremna da izdvoji 12.000.000 evra za "vunderkinda" crno-belih

"Filip Stevanović je vanzemaljac. Nisam stručan, ali nisam video takve igračke kvalitete u životu. Neki će da se čude što čuju da ga svi ti klubovi traže. Isto bih pričao o njemu i da ne igra u Partizanu, a da ga znam. Treba mu još da se razvija, ali gledajući njegove godine, kako je "namazan" i fudbalski "bezobrazan" već je vrhunski igrač. Videli ste Nikolu Milenkovića prvih šest meseci nije igrao, radili su na njemu, a sada je jedan od najboljih defanzivaca. Možda njega (Filipa) odmah ubace i naprave čudo od njega", smatra Filipov saigrač Nemanja Miletić.

Mediji spekulišu i interesovanju Benfike i Mančester sitija koji su odlično upoznati sa Partizanovom fudbalskom školom iz koje su ponikli Fejsa, Marković, Živković, Savić, Jovetić i mnogi drugi.

Gde će nastaviti karijeru Filip Stevanović i dalje je neizvesno,ali nema sumnje da u Humskoj 1 raste novi crno-beli biser i budućnost srpskog fudbala.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: