Foto: Shutterstock

Pokažite vašu kreativnost ovog Uskrsa

Zabava

Koja vam emocija prostruji telom kad čujete da se bliži neki praznik? Sreća, zar ne? Asocira vas na druženje, poklone, slavlje, na puno dobre hrane i naravno, na praznično raspoloženje. Kako bi i u vanrednim okolnostima uskršnji praznici bili potpuni, a trpeza kao sa reklame, savetujemo vam da se potrudite oko uskršnje dekoracije koja će udahnuti živahnost i svežinu u vaš dom.

foto: Shutterstock

FARBANJE JAJA

Farbanje jaja samo u jednoj boji je odavno prevaziđeno. Kristali i šljokice za sjaj uskršnjih jaja, ukrasna trava različitih boja, samolepljive sličice, boje i nalepnice, postolja za jaje u obliku zeca – samo su neki od proizvoda uz čiju pomoć Uskrs može da postane uspomena koje će se svi ukućani sa zadovoljstvom sećati, a vi pokazati vaše kreativno umeće. Pogledajte ponudu Lidla, jer tamo možete da pronađete puno proizvoda za uskršnju dekoraciju, a pored toga, u korpe sa jajima možete da stavite čokoladne zeke, jaja ili bombone od marcipana, koji se u ovom diskontom lancu nalaze pod brendom Favorina po super cenama.

foto: Shutterstock

USKRŠNJE DRVO

Pustite mašti na volju! Pronađite odgovarajuće grančice drveća i ukoliko imate belu farbu kod kuće, iskoristite je da ih ofarbate. Okitite ih jajima napravljenim od stiropora ili plastike i za tren oka ćete imati uskršnje drvce. Stavite ga u vazu ili saksiju na stolu i tako aranžiran doprineće šarmu vaše uskršnje trpeze. Vi ste glavni dekorater ovog Uskrsa, na vas se ugledaju vaši mlađi ukućani – budite kreativni i inspirišite ih da vam se priključe.

Ovog Uskrsa potrudite se da budite maštovitiji nego ranije jer retko kad imate baš ovoliko vremena. Pošto većinu vremena provodite u svojim domovima, napravite savršen ugođaj uz originalnu dekoraciju.

Promo tekst