Foto: ATA Images

svakog dana se čuju

GOCA BOŽINOVSKA I ZLATA NE MOGU JEDNA BEZ DRUGE: Spremne su za Uskrs, a na ovaj način će biti zajedno i za PRAZNIK!

Stars

Najbolje prijateljice, pevačice Goca Božinovska i Zlata Petrović ove godine neće zajedno slaviti Uskrs, ali kažu da se svakoga dana čuju telefonom.

Gocu je rekla da će to biti dan kao i svi drugi od kako je ova situacija počela.

foto: ATA Images

"Biće samo više hrane, eto to planiram, da spremim nešto posno za Veliki petak, biće riba, krompir i zelje i naravno obavezna trpeza za ručak na dan Uskrsa, farbaćemo jaja i to je to standardno" kaže Goca Božinovska.

foto: Sonja Spasić

"Ja sam tu u stanu sa mojim mlađim sinom, pravićemo nešto posno, najverovatnije neki rižoto, farbamo jaja sve standardno" kaže Zlata.

Njih dve se čuju gotovo svakog dana a Goca nam je ispričala i zanimljivu anegdotu koja se nedavno dogodila.

"Ja više ne znam ni šta da radim od dosade, samo idem iz sobe u sobu, tražim nešto da radim ili gledam televiziju, pratim vesti, sve moram da čujem. Zlata i ja se čujemo redovno svaki dan, kao i da se viđamo, nema razlike. Pre nekoliko dana ona me zvala ja kažem da upali kameru, možda se poslednji put vidimo. Petnaest minuta mi pokušavamo da nađemo opciju da idemo na video poziv i na kraju onako sluđene provalimo da smo na običnom pozivu" ispričala nam je Goca.

Kada je reč o odlasku u crkvu i pravu vernika da prisustvuju svečanoj službi, Goca i Zlata imaju isti stav.

foto: Printscreen/Magazin In

"Mislim da svako svoj hram nosi sa sobom i gde god da se molimo nas Bog čuje. Nema potrebe odlaziti u crkvu, pogotovo sada kada je to i veliki rizik", kaže Zlata.

Njih dve kažu da su se u izolaciji dosta opustile i da se ne sređuju kao što imaju običaj.

"Ja samo nešto premeštam, čistim, mislim da nema ćoška u stanu koji nisam očistila, da me ljudi vide kako izgledam nekad uplašili bi se, ali ne patim ja od toga, idem i u prodavncu našminkana, ne treba čovek da bude opterećen izgledom" kaže Zlata.

foto: Damir Dervišagić

Problemi sa kojima smo se suočili predstavljaju veliki izazov za celo društvo, a ove dve pevačice smatraju da dok imamo jedni druge, veru u Boga, na kojoj posebno treba raditi ovih dana, sve što je loše može da se prevaziđe.

"Moja sojle i ja, tako je zovem, možemo da pobedimo sve i ne samo mi, već svi koji imaju nekoga da ih voli. Bitno je da smo živi, zdravi i na okupu, pa ako za to moramo da platimo tako što ćemo biti u izolacijijoš neko vreme, nije to visoka cena", kaže Zlata.

Kurir.rs / Alo / M.M.