Foto: Printscreen

ŠOK

BIO PRIVEDEN KAD JE PIJAN PRETUKAO DEVOJKU?! Javila se majka Tare Simov, o Mateji samo NAJGORE! Sve vreme sam POVRAĆALA!

Rijaliti

Miroslavi Simov oglasila se nakon raskida njene ćerke Tare i Mateje Matijevića.

Ona je istakla da su devojke poput Matejine bivše, koja je naudila Tari, verovatno dobar izbor za njegove roditelje.

foto: Printscreen

"Mislim da je otac okej, ali sve vreme tokom tog razgovora ja sam povraćala! Oni imaju žensko dete… Žao mi je i što je on bolestan. Od ženskog dela familije vuče aroganciju, ekstremni nadobudni, ucenljiv i šatro mačo stav", započela je Miroslava, koja je potom žestoko oplela po Mateji.

"Pre nekoliko meseci sam čitala izjavu devojke koja je bila sa njim i koju je pijan pretukao i zbog toga priveden. Znate, meni može da se ne svidi izbor sina ili ćerke, ali ja to ne izgovaram… Mogu kratko da dam neki svoj stav, sud svakako ne, jer ko sam ja da sudim bilo kome?! Sa njom je ostao da bi dogurao dovde, i to je realno. Ja nisam fiktivna žena! Kao hrišćanin pokušavam da ih razumem zašto baš na Vaskrs?! Mateja je hedonista, proračunat, ima prelepu mladu sestru sa silikonskim usnama… Oni su taj fazon, a Tara ide srcem! Sve je krug… Kako su bili nasmejani, tako će biti uplakani, jer će ih stići Tarine suze kao belo vino! Oni funkcionišu po Makijaveliju "Cilj opravdava sredstvo", a ja po Patrijarhu Pavlu ”Strpljen spasen", završila je Tarina majka.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen