Foto: Printscreen

NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI

DRAGANA OTKRILA SVE EDISOVE LJUBAVNICE: Bez dlake na jeziku pričala šta je RADIO za proslavu 10 godina braka sa Zilhom!

Rijaliti
> 16:31h

Dragana Mitar i Edis Fetić nastavili su da se raspravljaju i raskidaju u garderoberu. Ona je otkrila sve njegove ljubavnice, kao i to šta je radio za proslavu 10 godina braka sa Zilhom Karašik.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti ideš kući i lažeš da me ne poznaješ! Blam me je pitanja! A šta sam odgovorila?", odbrusila je Dragana.

"Mogla si da prećutiš ili je trebalo da kažeš ono što misliš, da te je blam, da čovek sa kojim budeš bila, neće ići kod druge žene", uzvratio je Edis.

"Pa znaju da nećeš biti sa jednom, nego sa više! Ti si se napalio na rijaliti, koji ćeš deliti sa gospođom preko mene! Mene si ocrnio!", nastavila je Mitrova.

foto: Printscreen/Youtube

"Evo ja ti sada kažem, da nećemo biti nikad zajedno zato što sam najgori ne ovde, ne tamo, nego nigde! Ja sam završio svoj razgovor, kreten sam zato što sam te voleo, jedino ja mogu da budem kreten!", odbrusio je Fetić.

"Saznala sam da si se kur*ao 2. apsrila, znam da si se dopisivao, Žaklina drugarica sa kojom si izlazio, tvoja manekenka stoperka iz Sarajeva, i nju ću da pitam, a onda si slavio 10 godina braka. Od sopstvene žene si pravio magarca. Šta ja imam sa tvojom ženom? Išao si tamo na splav, pregovarao da mu se zaštititi brak, Siniša potvrdio, Pavle je tu... Takvu si izjavu dao! 25000 si dao, 25000 on. Ne znam da li te je snimao ili šta već", urlala je Dragana.

foto: Printscreen/Youtube

Dragana je potom počela i da ljubomoriše na odnos Branislava Radonića Brendona i Edisa.

"To ti je fetiš! Patetičaru jedan! Na šta liči da se grliš sa Brendonom? Nemoj da mi patetišeš tu!", odbrusila je Dragana.

Kurir.rs / M.M.