Foto: Profimedia

SOČNI DETALJI

VODILI SMO LJUBAV U SVLAČIONICI, TERETANI, NA CENTRU TERENA... Karmen Elektra otkrila detalje romanse sa Rodmanom (FOTO)

Dokumentarni film o Majklu Džordanu na površinu je izbacio ni manje ni više nego romansu Karmen Elektre i Denisa Rodmana.

Košarka
> 13:51h

Danima posle premijere filma ne govori se mnogo o košarci, već o slavnoj američkoj glumici koja je u dokumentarcu otkrila sočne detalje iz veze sa Rodmanom.

foto: Profimedia

"Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznanaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kada sam skinula povez bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludo, ponašali smo se kao klinci u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu", ispričala je Elektra.

"Bilo je stalno tih trenutaka u kojima su se svi pitali gde je Denis Rodman? Saigrači su mislili da je pobegao i nisu mogli da ga nađu. Bilo je situacija da smo lutali po barovima i tražili ga, a on je samo bežao od svih. Ništa nismo mogli", otkrila je Karmen i podsetila na jedan detalj koji će pamtiti celog života.

foto: Profimedia, EPA/JULIEN DE ROSA, AP/Lynne Sladky

"Denis mi je dao svoj dres i odvukao me u svlačionicu. Odjednom sam bila tu, sa svim momcima, dok je Majkl Džordan otarao bocu šampanjca. Kosa i odeća su mi bili mokri. Bila je čast što su mi dozvolili da podelim sa njima taj značajan trenutak", ispričala je Karmen Elektra.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: