Foto: Nemanja Nikolić

Kafanski spektakl na Toxic TV najgledaniji na EX-Yu prostoru: Lukas grmeo sa krova Beograda za milione domova u svetu

Stars

Dve nedelje nakon što je pomerio muzičke granice koncertom na terasi, Aca Lukas zagrmeo je ponovo, ovoga puta sa krova sa koga se pruža najlepši pogled na panoramu Beograda, i muzikom uneo lepe emocije kako u ljude iz okolnih zgrada koji su ga slušali uživo, tako i posredstvom Toxic TV i aplikacije Arena Cloud u milione domova širom sveta u kojima se ljudi izolacijom bore protiv pandemije koronavirusa!

Najveća muzička zvezda današnjice priredila je neponovljivi muzički spektakl, otpevavši na koncertu koji je nazvao “Za svoju dušu” sve one pesme koje i sam naručuje i peva kada je u privatnom provodu.

“Pevali smo za doktore, policiju, sve ljude koji su ugroženi. Večeras pevamo za starije ljude. Pevamo za moju majku” rekao je Lukas na početku ovog nadasve intimnog i jedinstvenog događaja, da bi potom uz klavir otpevao “Te oči tvoje zelene” praćen orkestrom Borka Radivojevića, koji je još jednom pokazao zašto važi za najtraženiji i najuspešniji orkestar decenije u regionu.

Podršku na sceni mu je dala koleginica, legendarna folk pevačica Snežana Đurišić koju je Lukas najavio rečima: “Pozdravite primadonu narodne muzike”, nakon čega je ona otpevala “Pričaj mi pričaj”, i ostala kao podrška na sceni, pevajući svoje pesme ali i prateće vokale.

Osim Snežane, nekoliko pesama otpevala je i Olivera Cokić, koja je Aci ispunila muzičke želje.

Nizale su se pesme “Čija li si sada”, “Dobro veče izgubljena nado”, “Tajna”, “Oči jedne žene”, “Ovo je priča o nama”, i mnogi drugi vanvremenski hitovi, od kojih je svaki bio propraćen gromoglasnim ovacijama iz okolnih zgrada. Ponešen emocijama, iskren i otvoren kao i uvek, Lukas je u jednom trenutku poručio: “Pošto se borimo protiv ove pandemije i ne možemo izaći u kafanu, ja sam poželeo da kafanu donesem kod vas”.

Posle ovih reči, Lukas je nastavio da milione gledalaca koji su širom sveta sve ovo pratili ekskluzivno putem Toxic TV i Arena Cloud aplikacije vodi na neponovljivo muzičko putovanje po svim krajevima Srbije i regiona, oborivši pritom rekorde gledanosti, i ovenčavši se titulom najgledanije emisije u danu kod dijaspore bivše Jugoslavije a najmlađa televizija na Balkanu još jednom je pokazala da je u centru pažnje kada je zabava u pitanju.

Tokom spektakla koji je trajao više od dva sata, Lukas je otpevao neke od najvećih hitova u istoriji domaće muzike ali i mnoge svoje omiljene pesme drugih pevača, razgalivši srca svih onih koji su iz karantina ovo gledali ali i pokazavši još jednom da je muzika veliki saveznik u borbi protiv koronavirusa.

Promo tekst