Foto: Damir Dervišagić

šou

TVITERAŠI NAPALI ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Prija je ograničena seljančica, njen talenat je dobro se udati

Filip Živojinović ušao u raspravu nakon što je pročitao kako mu vređaju ženu

Stars
> 08:45h

Filip Živojinović ne voli kad bilo ko negativno komentariše njegovu suprugu Aleksandru Prijović Živojinović, pa je žestoko brani čak i na društvenim mrežama.

Pevačica i snajka Lepe Brene veliku popularnost dostigla je nakon što je uplovila u ljubavnu vezu s njenim pastorkom i sinom Bobe Živojinovića. Sada je jedna tviterašica napisala o Priji svoje mišljenje, koje je poprilično uvredljivo:

- Prijovićka, je*iga, obula je „dior“ sandale, ali rumenilo s lica ne briše ni Dušan Lazić Laza. Dobre pesme i glas, ali bez harizme, ne ume da priča, potpuno ograničena devojka, nažalost, osim za ocenu za koga bi bilo zgodno udati se, što maksimalno pohvaljujem jer je i to talenat.

foto: Twitter

Kad je Filip pročitao ovaj tvit, burno je reagovao: - Vi ste inače upoznali devojku o kojoj pričate, pa iz iskustva kažete da je ograničena? Pretpostavljam da niste, onda to govori dosta o vama i vašoj intelektualnoj i duhovnoj „širini“. Neka bude ona ograničena dok su neograničeni kao vi .

Seka uz muža

Primitivci nazivaju Veljka pećinskim čovekom

I muž Seke Aleksić Veljko Piljikić našao se na udaru pevačicinih pratilaca na Instagramu zbog frizure i brade. - Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete kako treba da se obrije, ošiša, da izgleda kao pećinski čovek veoma ste primitivni, nevaspitani i produžite dalje. Dosadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako želi. Moj muž je meni najlepši - poručila je Seka na Instagramu.

foto: Sonja Spasić

Kurir / J. S.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: