Foto: Ljiljana Stanišić, Ana Paunković

SAZNAJEMO

JAKOVLJEVIĆKA I MILJUŠ SASLUŠANI U POLICIJI: Moj bivši je sina gađao ključevima!

Haos Voditeljkina porodica biće stavljena pod pojačan nadzor nadležnog Centra za socijalni rad, koji će pomoći da se utvrdi da li postoji rizik od nasilja u porodici

Stars

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u sredu prijavila policiji da je njen bivši suprug Aleksandar Miljuš bio nasilan prema njihovom sinu, juče je na saslušanju u policijskoj stanici Vračar izjavila da ne želi krivično da ga goni!

Kako saznajemo, Dušica je dan ranije pozvala policiju tvrdeći da je njen bivši suprug sina gađao ključevima. - Policija je o prijavi voditeljke obavestila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu. U tužilaštvo će biti dostavljen izveštaj o događaju, ali ne i krivična prijava za nasilje u porodici, jer je Dušica Jakovljević juče ipak odustala od gonjenja bivšeg supruga - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, Dušica je objasnila na saslušaju u policiji da ona i producent „Emoušna“ ne žive zajedno, kao i da deca redovno obilaze oca. Kako naš izvor otkriva, dečak nema povrede. - O svemu što se dogodilo biće obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i tim za koordinaciju, koji čine zamenik tužioca, predstavnik Centra za socijalni rad i nadležni policijski službenik, kako bi se porodica stavila pod nadzor i kako bi se procenilo da li postoji rizik od nasilja i ubuduće - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje i da se ne isključuje mogućnost da se voditeljka ipak predomisli i pokrene gonjenje bivšeg supruga. - S obzirom na to da nema povreda, sada samo od nje zavisi da li će Miljuša goniti za nasilje u porodici ili ne - dodaje naš sagovornik.

Mi smo pozvali Dušicu za komentar, ali ona nije želela ništa da priča o incidentu, kao ni njen bivši suprug, kojeg smo slikali kad je napuštao policijsku stanicu na Vračaru nakon što je dao izjavu o incidentu. Pre toga nam se javio na telefon: - Ne dajem nikakve izjave za ovakve lagurije. Puno zdravlja vam želim.

Dušica s Miljušem ima i stariju ćerku, a s bivšim mužem je u korektnim odnosima. Njih dvoje su zajedno i proslavili njen rođendan 2018. godine, nakon što je doživela neprijatnost kad joj je zapaljen džip. Voditeljka „Zadruge“ i njen bivši muž upoznali su se na radnom mestu, u produkciji u kojoj su tada oboje bili zaposleni. Razveli su se 2014. godine.

Doživela traumu Dušici postavili bombu ispod džipa

U septembru 2018. godine Dušica Jakovljević doživela je veliku neprijatnost kada je džip koji je ona koristila dignut u vazduh. Eksplozija se dogodila u blizini voditeljkine zgrade, kod stadiona Crvene zvezde, u ranim jutarnjim časovima. Džip je potpuno uništen, njegovi delovi razleteli su se svuda po ulici, a eksplozija je oštetila i druge automobile. Kada je saznala za nesreću, Dušici je pozlilo, pa su je odvezli kolima Hitne pomoći u bolnicu. Meta napada navodno je bio Jovica Aleksić, tadašnji voditeljkin dečko.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir/J. Spasić - Lj. Stanišić

Foto: Ana Paunkvić, Ljiljana Stanišić