Foto: Profimedia

STRAŠNO

BOLESNO! Hakovan profil Janisa Adetokunboa: Bljuvotine umobolnog lika preplavile internet! Nije poštedeo ni Kobija

Tviter profil Janisa Adetokunboa završio je u rukama hakera, ili preciznije umobolne osobe koja je tvitovala razne bljuvotine koje su izazvale pravu buru na društvenim mrežama.

Košarka

Grozote koje su šerovane sa Janisovog profila preplavile su internet.

"Idem u Voriorse", bio je jedan od tvitova koji je podigao buru među navijačima.

foto: Pritnscreen/Twitter

Onda je malo kasnije usledila umobolna poruka upućena Stefu Kariju.

"J**o sam ti ženu", pisalo je u tvotu posle kojeg su se mnogi zapitali da li se iza ovih reči zaiste krije grčki košarkaš.

foto: Pritnscreen/Twitter

Usledilo je još nekoliko bolesnih tvitova, između ostalih vezanih i za nedavno poginulog Kobija Brajanta posle kojih je bilo jasno da je profil NBA zvezde u rukama hakera.

Oglasio se i sam košarkaš objašnjenjem:

foto: EPA/TANNEN MAURY

"Pozdrav svima. Vratio sam se i želeo bih da objasnim današnji incident na društvenim mrežama. Bio sam 'hakovan' i istraga o tome je već u toku. Tvitovi su bili veoma neprikladni, jako sam razočaran i gadi mi se što je neko uopšte mogao da napiše takve stvari. Osećam se grozno, jer su Baksi, Kris, LeBron i porodica Kari pomenuti na zloban i neistint način u ovim tvitovima. Posebno se loše osećam zbog porodice Brajant, koja u svojoj boli ne bi smela da bude meta ovakvog odvratnog ponašanja. Hvala svima na podršci i molim vas, ostanite sigurni", napisao je Grk.

foto: Pritnscreen/Twitter

(Kurir sport)