Foto: Printscreen Pink

šok

BIVŠI ZADRUGAR BACIO OKO NA ANABELU? Luka se oglasio iz izolacije, pa otkrio SVE! Šta li će na ovo reći Zorica Marković?

Stars

Luka Belić napustio je rijaliti imanje u Šimanovcima, pa po povratku u rodnu Hrvatsku odmah ušao u karantin, zbog čitave situacije sa koronavirusom. Ovaj bivši zadrugar je, pak, rešio da ostane u kontaktu sa svojim fanovima oglašavajući se putem društvene mreže Instagram, gde ga je dok je odgovarao na brojna pitanja iznenadilo i samog to što postoji "buva" da je bacio oko na Luninu majku, Anabelu Atijas.

Podsetimo, Belić je pred izbacivanje ostvario prilično prisan odnos sa pevačicom Zoricom Marković, pa su spekulacije o emocijama prema Anabeli mnoge šokirale.

"Da li si zaljubljen u Anabelu?" glasilo je jedno od pitanja fanova, bez okolišanja.

"Svašta", odgovorio je Luka, te stavio tačku na gradske priče.

Ovom prilikom, on je progovodio i još o mnogo čemu.

"Da li se vidiš u vezi sa Jelenom ili sa Mionom?" bilo je takođe jedno od pitanja radoznalih fanova.

"Ma najbolje svi skupa da živimo srećni i zadovoljni", prokomentarisao je bez pardona on, koji je zatim na pozdrav iz Fetićevog rodnog Novog Pazara odgovorio najsrdačnije moguće.

Zorici Marković će ovo verovatno prilično teško pasti, s obzirom na to da upravo sa Edom ima najviše svađa u Beloj kući "Zadruge", a da prema Beliću gaji posebne emocije, prema rečima njegovih nekadašnjih cimera.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink