Foto: Printskrin

OPTUŽBE

OPOZICIJA NAPALA RISTIČEVIĆA DA JE UNEO NOŽ U SKUPŠTINU, A ON IM ODGOVORIO: Nije nož nego privezak za ključ!

Ne stišava se bura ni dan nakon incidenta ispred Narodne skupštine, kada su aktivisti Dveri pretukli poslanika Marjana Rističevića. Sada su ga optužili da je razbojnik, te da je juče u Skupštinu pokušao da unese nož, ali i da je sam sebi isekao sako.

Politika
> 08:32h

U prilog toj tvrdnji, koju je izneo i jedan manji portal, navodno govore fotografije na kojima se vidi da iz Rističevićeve ruke viri oštrica.

foto: Twitter Printscreen

Da je Rističević uneo nož u parlament tvrdi i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

- Marjan drži nož? Koliko Vučićevih poslanika nosi hladno oružje u Skupštini? Od nje su prvo napravili ruglo a sada i opasnu po život - napisala je ona na Tviteru.

foto: Printskrin

Pozvali smo Rističevića za komentar, koji tvrdi da nema ni govora da je juče pokušao da unese nož u Skupštinu, već da je u rukama držao ključeve, jer mu je sako bio pocepan.

foto: Printskrin

- Mnogo jadno, tukli su me dok sam u levoj ruci držao telefon a u desnoj ključ a preko ruke braon kesu sa sendvičima! Ključ i telefon se pokazuju kod obezbeđenja na ulazu, gde se sve skenira. Mene je sramota što njih ništa nije sramota, ključ i privezak su od automobila marke Škoda - naveo je poslanik Rističević.

foto: Printskrin

Podsetimo, juče su i brojne novinarske ekipe zabeležile kako je poslanik Rističević izvukao deblji kraj kada su mu Boško Obradović i aktivisti Dveri pocepali sako i umalo otkinuli uvo.

Foto: Printskrin/Kristina Vasković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: