Foto: Profimedia

TEŽAK PUT DO SLAVE

LUKINA GORKA BAJKA: Uspon i pad dečaka koji je spavao u GEPEKU! Vinuo se u zvezde, a onda je sudbina POMRSILA KONCE

Sve je počelo kao bajka, ali kako će se završiti...

Fudbal

Od dečaka koji je sa ocem spavao u gepeku, pa sve do potpisa za "kraljevski klub", san svakog fudbalera postao je stvarnost za Luku Jovića, a onda je usledio sunovart talentovanog igrača koji umesto da zablista, preživljava još jedan težak trenutak u svojoj karijeri.

foto: Profimedia, Printscreen

Život nije mogao lepše da nagradi dečaka kome je fudbal bio sve, koji je samo sanjao da zaigra za prvi tim Zvezde. U crveno-belom dresu pokazao je raskošan talenat, pohvale su stizale sa svih strana, a onda i interesovanje Benfike za koju Luka potpisuje ugovor 2016. godine.

foto: Profimedia

Međutim, portugalski klub pravi, ispostaviće se kasnije, sudbonsoni potez za srpskog igrača - šalje ga na pozajmicu u Ajntraht. Velika greška Benfike bio je bljesak koji je Luku vinuo u zvezde.

Fantastične partije u Bundesligi nisu promakle ni čelnicima Reala koji su brže-bolje odlučili da ga dovedu u svoje redove.

foto: Profimedia

I tako je Luka Jović postao najskuplji srpski igrač i šesti najskuplji fudbaler u istoriji Reala. Madriđani su za srpskog fudbalera platili 60 miliiona evra!

A onda, bajka je počela da poprima gorak ukus, lopta nikako nije htela u gol, a i kada zatrese mrežu oglasi se sudija i ponošti pogodak.

Sve oči su uprte u Luku koji se potrudio da pažnju na sebe privuče stvarima koje nisu vezane za fudbal i teren.

foto: Printscreen/Instagram

A onda posle brojnih skandala, kada se činilo da će se konačno skrasiti i burnu sezonu privesti kraju, desila se povreda stopala koja ovih dana puni stranice španskih medija.

Koji će biti sledeći potez Luke Jovića čekamo da vidimo...

(Kurir sport)