Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

OKRŠAJ

LIDER LDP NASTAVIO OBRAČUN S CECOM: Ona se ne odriče Legije i Zvezdana! Montgomeri jurio trećerazredne pevaljke!

Politika
> 11:10h

Komentarišući poznanstvo pevačice Svetlane Cece Ražnatović sa pripadnicima Zemunskog klana, lider LDP Čedomir Jovanović kaže da ona zato nije kompetentna da deli pravdu i poziva boga, sa naslovnih strana, da nekome sudi.

- Legija, divni junak. Zvezdan Jovanović sam potpisao izjavu, otvara mesto gde je sakrio pušku. Otkopali Ivana Stampolića. Ne odriče se prijatelja? U kojoj to zemlji može da se kaže ne odričem se prijatelja, a onda završi na naslovnoj strani eto kako kao deli pravdu i oproste, da meni bog sudi - rekao je Jovanović.

foto: Printscreen

Na pitanje novinara da bivši američki ambasador Vilijam Montgomeri nije dozvolio da uhapse bivšeg predsednika SRJ Vojislava Koštunicu, Jovanović odgovara:

- Vilijam Montgomeri je jedino mogao da juri trećerazredne pevaljke ovde po Srbiji. I da uživa u onoj kući što su mu ustaše poklonile u Cavtatu.nHrvatski ministar odbrane iz vremena Oluje poklonio mu je kuću u Cavtatu dok je bio ambasador a onda je on, kada je otvotena istraga u Stejt departmentu, prodao kuću austrijskom teniseru i uzeo pare i na kraju završio kao savetnik Tome NIkolića. Pre toga je bio suvlasnik agencije za obezbeđenje - rekao je Jovanović.

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje novinara da li je Montgomeri zabranio hapšenje Koštunice, lider LDP odgovara:

- Pre bih sebi glavu otkinuo nego da se tako nešto desi. Nije bilo osnova za hapšenje Koštunice, nismo imali dokaze. Zašto je sada suđeno za Ćuruvijino ubistvo a ne tada? Nismo imali svedoka. Sad je heroj Legija, samo se to ne pominje. Ne kaže se da je brat Legija svedočio i smestio bratu Romiću i bratu Kuraku po dvadeset godina robije.To se drži negde po strani - podvukao je Jovanović.

foto: Printscreen

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da je upravo Ceci Šilerova ulica mnogo više značila.

- Nisam ja iz Žitorađa da mi Šilerova bude centar sveta - naveo je Jovanović podsetivši da se Ražnatovićeva "prijatelja ološa ne odriče".

- Mene ni Legija nije mogao da pita ništa, ne može ni ona da mi postavi pitanje. Sećate se onih zlogasnih čuvara Aušvica koje u 95-oj godini izvode pred sud? Njihov zločin ne zastareva. Duga je kolona onih koji su se izvukli posle 12. marta. Iz mnogo razloga.

Foto/Source:screenshot Pink tv/Kurir.rs