Foto: Firefly

TEORIJE FANOVA

KAKO SE ZAVRŠAVA PRVA SEZONA TAJKUNA: Ljubavnica gine spasavajući Vladana, tajkun ubija Balšu

Napeto: Cela Srbija se pita koliko će junaka popularne serije ostati u životu, a odgovor stiže večeras i sutra u poslednjoj epizodi

Pop kultura

U poslednjoj, desetoj epizodi serije „Tajkun“, koja se prikazuje večeras na Superstar TV, a sutra na RTS, dolazi do spektakularnog razrešenja privatnih i poslovnih sukoba, ali i tajni kroz koje je prolazio glavni lik Vladan Simonović.

Nakon niza uzbudljivih obrta u prethodnim epizodama, očekuje nas veliko finale priče o moćnoj porodici Simonović, u kom ćemo otkriti ko stoji iza zavere usmerene ka tajkunu, čiji lik tumači Dragan Bjelogrlić. Cela Srbija se pita hoće li braća Balša i Zoro da ubiju Vladana, njegovog sina Bojana i ljubavnicu Kseniju, a evo kakve teorije o kraju ima publika.

foto: Firefly

- Balša je da se reši tajkuna imao mnogo prilika. Šta bi onda bilo u drugoj sezoni bez njega? Mislim da će se Nikola (policajac) pojaviti i dovesti policiju sa sobom i da će onda Zoro i Balša da se prepadnu i moraće da priznaju da su oni ubili Lidiju i da se predaju policiji - iznela je svoju teoriju Ana Stanković. Za razliku od nje, Jakov vidi lika koji igra Bane Trifunović kao junaka.

- Nikola će doći i tajkun će da se preda - tvrdi on.

Emir ima drugačiju teoriju:

- Balša će krenuti da objašnjava situaciju i onda će reći da je ubio Veru. Kad Zoro to sazna, on će ubiti njega, u šta sam siguran. Ako ipak ubica puca na sina ili na Vladana, Ksenija će se baciti ispred i ubiće nju. Toj je moja teorija. Tajkunova ljubavnica po svim teorijama neće dočekati živa kraj prve sezone.

- Vladan ima da ubije Balšu, Nikola njegovog brata Zora, a on će pre toga da zadavi Kseniju - tvrdi Nataša.

Istog je mišljenja i jedan Vladimir.

- Ksenija će stradati spasavajući Vladana... A tužiteljka Jovana zove inspektora Bozovića i on dolazi kod Vladana. Mislim da je to rasplet. Jedino što ćemo sigurno čuti istinu šta je Balša usput rekao Bojanu da li mu je Vladan otac, ali i otkrio mu je sigurno nekakvu zanimljivu tajnu, bar tako je delovalo po njegovom izgledu lica.

Scenario ove potpuno drugačije TV serije potpisao je Đorđe Milosavljević, režija je poverena Miroslavu Terziću, direktor fotografije je Radan Popović, a izvesno je da će se raditi i druga sezona.

Kurir.rs, Ljubomir Radanov/ Foto: Firefly