Foto: Profimedia

popravni

MA KAKAV HALAND, JOVIĆ JE BUDUĆNOST: Nova šansa za Luku u Realu

Čelnici "kraljevskog kluba" sačekaće sa dovođenjem holadskog "čuda od deteta", a poverenje će još jenom ukazati srpskom reprezentativcu koji ima novu priliku da se dokaže.

Fudbal
> 13:15h

Novi obrt u "kraljevskom klubu" i nova šansa za Luku Jovića! Uprava Real Madrida veruje u srpskog fudbalera i smatra da on ipak ima budućnost u njihovim redovima.

Španski mediji bliski madridskom gigantu objavili su da će klub sačekati sa dovođenjem Erlinga Halanda, koji je po mnogima već viđen član tima Zinedina Zidana. Ipak, ovog leta Borusija nema nameru da pusti norveško "čudo od deteta" pa će Real morati da sačeka barem do leta 2021. godine.

Ovo je odlična vest za Luku Jovića koji će dobiti na vremenu da se dokaže i nametne u Zidanovom timu. Do sada srpski reprezentativac nije pokazao da vredi 60 miliona koliko ga je Real platio. Kritika je od njegovog dolaska u Madrid bilo mnogo, ali ne može se reći da su neosonovane jer statistika zaista ne ide u prilog Srbinu koji je na 24 meča postigao dva gol i zabeležio dve asistencije. U njegovu odbranu, nije ni dobijao značajniju minutažu.

Sada se potvrdilo da ni Madriđani ni Zidan nisu digli ruke od Luke bez obzira na njegov loš početak. Na Srbinu je sada da se oporavi od frakture stopala i da da svoj maksimum, kako je i planirao pre nego što se u Beogradu povredio. Njegov otac Milan tada je za Kurir izjavio da je njegov sin bio nikad spreminiji da zapne i pokaže da je vredan kraljevskog grba na grudima.

- 22 godina ima Luka Jović - 60 miliona evra platio je Real za Srbina

Luka Jović sezona 2019/2020 4 utakmice 2 gola 2 asistencije

Kurir sport/Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: