Foto: Saša Pavlić Koki

Puče bruka

SKANDAL! Fudbalski klubovi širom Srbije IGRAJU MEČEVE U TAJNOSTI! Pa, ko koga ovde pravi ludim?

Gotovo neverovatne stvarni dešavaju se u srpskom fudbalu! Širom naše zemlje klubovi igraju prijateljske mečeve u tajnosti, jer je prema i dalje važećim merama odigravanje utakmica zabranjeno!

Fudbal

Srpski klubovi rešili su da se prave pametni i da igraju prijateljske mečeve uprkos tome što za njih nemaju dozvolu države!

Kurir je prvi pisao o tome još prošle nedelje, kada je jedan meč (Proleter - Kabel) i prekinut zbog saznanja da ne bi smeli da igraju.

Umesto da im to bude opomena i da shvate kakve su mere, klubovi su rešili da nastave po starom, samo što ovoga puta se „prave mrtvi“ i pričaju po medijima da ne igraju mečeve i da samo treniraju.

Sportski žurnal objavio je da se fudbal u Srbiji trenutno igra u inkognito modelu bez svedoka, bez objava rezultat, sa zatvorenim vratima za novinare.

Potpuno je nejasno zašto nadležni organi dopuštaju odigravanje mečeva, ako su oni zabranjeni! Zna se gde su stadioni, zna se šta je trening, a šta utakmica… Mnogo nelogičnosti, kao što smo i navikli u srpskom fudbalu.

Kurir sport / M. B.