Foto: Printscreen

TUŽNA PRIČA

ZBOG POROKA PRODAO MEDALJU: Brazilac sav novac spiskao na kokain! (VIDEO)

Brazilski fudbaler Flavio Donizete koji je 2005. godine bio prvak sveta sa Sao Paolom zbog kokaina je bio primoran da proda medalju koju je tada dobio. .

Fudbal

Brazilski fudbaler Flavio Donizete koji je 2005. godine bio prvak sveta sa Sao Paolom zbog kokaina je bio primoran da proda medalju koju je tada dobio. .

- Nakon što sam "upoznao" kokain, previše sam toga izgubio. Jer do tada sam ga nemilosrdno koristio. Kada se kokain pojavio u mom životu, počeo sam da gubim sve. Novac koji sam imao na računu, stvari, jednostavno je sve nestajalo. Izgubio sam sve, apsolutno sve. Samo nisam izgubio svoju ženu i ćerke, koje su sa mnom i danas - kaže Donizete koji priznaje da je već godinu i po dana čist:

- Zlatnu medalju sam prodao kako bih mogao da kupim drogu. Koristio sam drogu i ostao sam kod kuće. Zbog droge sam znao za dan 20 puta da uneredim sobu i 20 puta da je sredim. Kokain sam koristio kao lud. Sav novac od medalje, dao sam na kokain. Sve je otišlo za dva dana.

Osvrnuo se Donizete i na način na koji je otišao sa Sao Paolom na turnir.

- Zapravo nisam bio ni registrovan. Odradili smo poslednji trening i bio sam na pozajmici, ali poslednjeg dana se povredio Aleks Bruno. Trener mi je rekao da putujem s njima. Rekao je da neću igrati, ali da ću biti tamo. Bio sam jako sretan, uzeo sam kofer i otišao kući, a sutradan sam bio u avionu za Japan. Bio sam u biznis klasi u dvospratnom avionu - priseća se Donizete, koji danas radi kao baštovan.

Kurir sport