Foto: Printskrin/Instagram

FITNES

IGRA SE SA ZMIJAMA U VRUĆIM PANTALONAMA I HOĆE DA SE ZNOJITE: 25 miliona ljudi vežba sa Somer Rej, A EVO I ZAŠTO (VIDEO)

Način na koji se mlada Amerikanka bavi ftinesom bukvalno podiže temperaturu, ali kažu da njene vežbe daju rezultate.

Ostali sportovi
> 17:51h

Kada na Instagramu imaš 25 miliona pratilaca, a baviš se fitnesom i deliš svoje vežbe sa drugima, mora biti da si po nečemu poseban. Somer Rej očigledno jeste.

Prvo što zapazite su njene nekonvencionlane obrve, oči koje menjaju boju u zavinosti od svetlosti, te interesantno lice. Zaštitni znak joj je isplažen jezik, a Somer se ne libi da pokaže i više od toga.

Izuzetno je aktivna, a njene vežbe prate se bez daha. U ovim danima posle karantina, a sve pred leto i more, na koje ćemo ipak moći ove godine, nesumnjivo će dobro doći. Valja skinuti koji kilogram viška koji se zalepio na mišiće i na plaži pokazati zategnuto telo.

E tu će vam Somer pomoći. Samo pratite njene vežbe, ne zabušavajte i mišići će pronaći način da se ponovo pokažu. Samo budite uporni.

A da vam ne bi dosadila, atraktivna Amerikanka s vremena na vreme snimi i neke malo drugačije video klipove, pa tako ume da se poigra sa zmijama ili dohvati šampanjca što, poznato je, ume dodatno da uzburka krv.

Kako bi pokazala da njene vežbe nisu uzaludne i bez rezultata, ume Rejova i da demonstrira snagu, pa tako jednostavno reši problem kada njen auto neće da upali. Sagne se, prione na posao i pogura ljutu mašinu.

Somer često deli i savete o šminkanju ili pravljenju frizura, ali je način na koji prezentuje fitnes ono po čemu je prepoznaje ceo svet.

G.F. / Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: