Foto: Damir Dervišagić

džaba slava i moć ako nema ljubavi

DANAS JE TEŠKO NAĆI PRAVOG, JAKOG MUŠKARCA! Kaća Grujić rekla da ima simpatiju, pa OTKRILA da li bi se vratila BIVŠEM

Stars

Pevačica Katarina Grujić je otkrila da ima simpatiju, ali ne i dečka, te da je ovih dana posvećena karijeri i nada se da neće morati da spusti cenu nastupa zbog pandemije koja je koncerte i veća okupljanja stavila na čekanje.

foto: Damir Dervišagić

Katarina Grujić otkriva da bi rado pomogla kolegama koji su usled pandemije korona virusa zapali u finansijsku krizu, kao i to da je i dalje emotivno slobodna, te da zasad ostaje da živi u porodičnom domu.

Katarina se već dva meseca ne druži na nastupima sa svojom publikom i priznaje da se toga uželela.

"Naravno! Pre svega zbog publike i te energije koju stvaramo na mojim koncertima! Svakodnevno dobijam poruke od ljudi širom Srbije, regiona i Evrope sa istim pitanjem: “Kada se ponovo družimo?”

foto: Damir Dervišagić

Pojedine tvoje kolege se žale da im je otkazan veliki broj nastupa i da su u velikom minusu. Koliko si ti u minusu?

"Korona je uzdrmala sve profesije i verujem da nikome nije lako. Nisam od onih koji kukaju. Vredno sam radila godinama, svaki vikend, neretko i radnim danima, tako da sam uspela da se organizujem da normalno funkcionišem i ne osetim krizu. Tu su i moji roditelji, koji su uvek uz sestru i mene.

Kaća je naglasila da je danas teško naći pravog muškarca, kao i to da li ona ima nekoga.

"Danas je teško naći pravog, jakog muškarca! Posebno ženama koje imaju uspešne karijere, stoje čvrsto na nogama i nezavisne su. No, ja nadu nikada nisam gubila! Znam da je tu onaj pravi. Jer, džaba i novac i slava i moć, ako ne postoji ljubav i osoba koja će vas pratiti i biti uz vas! Postoji simpatija, ne dečko! I tako mi zasad prija."

Otkrila da li se čula sa nekim bivšim momkom.

"U mom slučaju bivši su zauvek bivši i tu nema popravke. Tako da nema te korone koja će me na bilo koji način spojiti sa nekim ko je deo moje prošlosti! Moj moto je da hrabro koračam napred i nikada se ne osvrćem iza sebe."

Kurir.rs / Blic / M.M.