Foto: Www.crvenazvezdafk.com

odluka trenera

DEKI SE NIJE POJAVIO NA KONFERENCIJI: Milošević zadovoljan pobedom u Inđiji!

Pomoćni trener Crvene zvezde Nebojša Milošević zadovoljan trijumfom i plasmanom u polufinale Kupa Srbije

Fudbal

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nije se pojavio na konferenciji za medije, posle utakmice sa Inđijom u četvrtfinalu Kupa Srbije. Crveno-beli su slavili rezultatom 2:1, a novinarima se obratio pomoćni trener crveno-belih Nebojša Milošević.

foto: @starsport

- Prvenstveni cilj koji smo imali u ovom meču jeste da prođemo dalje. To smo i ostvarili. Svaka čast igračima na pristupu, kao i na želji da se sprovede sve ono što smo hteli. Mnogo toga smo sada prikazali u odnosu na prvenstveni meč pre prekida takmičenja. Primećuje se umor u ovoj utakmici, jer smo prethodni meč igrali pre četiri dana. Igrači su profesionalno pristupili od samog starta, kontrolisali smo meč. Taj kiks-gol koji smo primili pred kraj susreta je doneo neizvesnost, ali mislim da smo u tom trenutku odgovorili zahtevima igre – naglasio je Milošević.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Pomoćnik Dejana Stankovića istakao je da su navijači jedan od važnih faktora koji daju poseban stimulans fudbalerima Crvene zvezde.

- Fudbal se igra zbog publike. Naročito nama, navijači mnogo znače. Nije fraza kada kažem da su oni naš 12. igrač. I danas su bili tu, u određenom broju i dali su nam energiju i vetar u leđa. Posle više od dva meseca polako se adaptiramo i na to. Nadamo se da će na našem stadionu na sledećem meču biti znatno veći broj navijača koji nam je potreban. Oni nam daju poseban stimulans, jer smo tada još bolji – podvukao je Milošević.

Kurir sport/www.crvenazvezdafk.com