Foto: Printskrin/Instagram

svetica

GOREĆE PREMIJER LIGA ZBOG NJE: Lusi Pinder spremila svoje adute, obožava crveno-bele boje (FOTO)

Bujna Engleskinja jedva čeka nastavak fudbalskog prvenstva Engleske 17. juna

Fudbal

Lusi Katarina Pinder je još jedna lepotica koja nam dolazi iz Velike Britanije. Ova engleska glumica, TV lice i model obožava fudbal i Premijer ligu.

Obožava crveno-bele boje i veliki je navijač Sautemptona. Kao devojčicu otac ju je vodio na stadion "Del", kada je klicala legendi tog kluba Metju Le Tisijeu.

Priznala je jednom prilikom da je bila zaljubljena u Emila Heskija i da joj je veoma žao što taj robusni engleski napadač nikada nije zaigrao za Sautempton.

Jedva čeka početak Premijer lige 17. juna kada će biti na stadionu Sautemptona i navijati za "svece" protiv Šefild junajteda. Tim menadžera Ralfa Hasenhutla nalazi se u donjem delu tabele i još nije prebrinuo sve brige oko opstanka.

Lusi Pinder je slavu stekla zahvaljujući svojim bujnim grudima i reklamama. Njene mere su fantastične - 99-66-86 cm!

Čak četiri puta našla se među 100 najpoželjnijih žena na svetu u izboru magazina "FHM" - 2005, 2006, 2007. i 2010. godine. Godine 2007. čitaoci lista "Ralph Magazine" proglasili su je ženom sa najlepšim grudima na svetu.

Dugi niz godina bila je zaštitno lice mnogih magazina u Engleskoj kao što su "The Sun", "Daily Star", "Loaded", "Maxim", "Nuts Magazine".

Ostvarila je i zavidnu filmsku karijeru, a sa prijateljicom i koleginicom Mišel Marš glumila je u nekoliko epizoda veoma popularne serije "Hotel Vavilon".

Bila je učesnik britanskog "Velikog brata" 2009. godine i izašla je iz tog rijaliti programa posle svega nedelju dana. Rekla je da joj je to bila najveća greška u životu.

Inače, Lusi Pinder je obrazovana žena. Završila je čuveni univerzitet Kembridž, gde je diplomirala psihologiju.

Poznata je po svom humanitarnom radu u Velikoj Britaniji. Donira i prikuplja novac za obolele od kancera, nezbrinute mačke, a pomaže i promociju fudbala u nerazvijenim zemljama sveta.

Kurir sport