Foto: Printscreen Instagram

Iznenađenje

NIKOLA VAVIĆ SE OTVORIO ZA ROĐENJE ŽELJKA RAŽNATOVIĆA: A od kuma vatromet od 10.000 evra!

Stars

Rođenju Željka Ražnatovića, pored roditelja Bogdane i Veljka Ražnatovića, bake Cece Ražnatović, Danijele Rodić i deke Bogdana Rodića, kao i tetki Anastasije, Nataše i Bojane najviše se radovao i kum Nikola Vavić.

foto: Kurir

On je za prvo kumče organizovao vatromet u porodici Ražnatović, gde je u sredu veče bilo upriličeno slavlje. Balkanska zvezda je oko dvadeset dva časa izašla iz porodičnog doma, a za njom i ostale zvanice. I dok su se svi pitali gde se to uputila pevačica, ona nije htela da otkrije o kakvom iznenađenju je reč dok nije stala na parking koji se nalazi preko puta vile na Dedinju i najavila vatromet koji je bio postavljen na vrhu njene kuće.

foto: Damir Dervišagić

Ceca je sačekala da se okupe svi gosti, a onda je dala znak da spektakl na nebu počne. Okupljeni gosti su oduševljeno gledali u boje koje su se prelamale, i to je tako trajalo pet minuta. Kako saznajemo, kum je za ovo zadovoljstvo u čast rođenja malog Željka iskeširao 10.000 evra.

foto: Damir Dervišagić

Zabava, koja je bila prekinuta nakratko, nastavljena je, a mikrofona su se latili folkeri koji su došli kod koleginice Cece, pa i ona sama. Aleksandra Prijović je zapevala među prvima, a za njom i Sanja Đorđević, čiju pesmu "Mutivoda" obožava tata Veljko.

foto: Printscreen

Aca Lukas takođe je bio na proslavi, a došao je tek oko ponoći. Mama Ceca je svom sinu otpevala "Nagovori", a mikrofon nije zaobišao ni Maju Berović i Marinu Visković, koja je uzela deo Veljkove iscepane majice, kao pelcer da uskoro i ona dobije svoje dete.

Lj. S.