Foto: Privatna Arhiva

osumnjičeni uhapšen

DRAMA! BRUTALNO PRETUČENA DIREKTORKA KOMUNALNOG PREDUZEĆA IZ DOLOVA: Aktivista SPS udarao je pesnicama u glavu

Zaposleni su se nakon toga preplašeni zaključali u kancelariju strahujući za živote. Caran je u lošem stanju sa povredama glave, uznemirena i preplašena prevezena u Opštu bolnicu u Pančevu

Srbija
> 09:20h

DOLOVI - U dolovačkom preduzeću JKP “Dolovi” desila se prava drama, kada je u prostorije upao osumnjičeni Vladimir. S., aktivista “Pokreta za Banat” i SPS, koji je prvo izvređao a zatim navodno i brutalno pretukao direktorku tog preduzeća Miljanu Caran.

Navodno, on je svom silinom, pesnicama nekoliko puta udario direktorku u glavu i telo, obrušio se i na ostale zaposlene uputivši im jezive pretnje da će sve da ih pobije. Prema rečima očevidaca, zaposleni su se nakon toga preplašeni zaključali u kancelarju strahujući za svoje živote.

foto: Privatna Arhiva

Vladimir S. je osumnjičen da je došao u preduzeće sa očitom namerom da se svađa u vezi nekog problema na Dolovačkom groblju direktorka je pokušavala da ga smiri objašnjavajući da je problem rešen i kada se učinilo da ga je smirila, kako pričaju očevici i krenula ka automobilu on se zaleteo na nju i počeo da je udara.

Caran je u lošem stanju sa povredama glave, uznemirena i preplašena prevezena u Opštu bolnicu u Pančevu.

Policija je uhapsila osumnjičenog V.S., na slici desno.

Pokret za Banat čine bivši radikali. Odmah nakon istupanja iz stranke i osnivanja pokreta Smilja Glamočanin izjavila je da na izborima daju podršku SPS. Vladimir S. sa ostalima na terenu agituje za SPS a Glamočanin je i kandidat za pokrajinskog poslanika na listi SPS.

(Kurir.rs/ePančevo/Foto: Privatna arhiva)