Foto: Shutterstock

drama

SAD ĆE TEBI BATA DA PLATI: Smederevac izvršitelju stavio pištolj na čelo zbog duga od 2.000 dinara!

Crna Hronika

V. Dž. (45) iz Smedereva uhapšen je pošto što je sudskom izvršitelju Srđanu Ristiću, prislonio pištolj na glavu i pretio smrću, kada je došao u njegovu kuću da naplati dug od 2.000 dinara. Kako saznajemo, Ristić je 4. juna došao ispred kuće V.Dž. koji ga je pozvao da uđe i popne se na sprat.

- Sve se dešavalo u prepodnevnim satima. Ne sumnjajući ništa, izvršitelj je ušao, a osumnjičeni mu je odmah zatražio službenu legitimaciju i kazao mu da ga sačeka malo. Dobacio je "Sad će tebi bata da plati" - priča naš izvor:

- Otišao je u drugu sobu i vratio se sa pištoljem, pa ga uperio u izvršitelja, a potom mu prislonio na čelo. Kazao mu je "sad ću da te izbušim". Uplašeni čovek je momentalno otišao iz kuće i sve prijavio policiji - dodaje sagovornik Kurira. Policija je ubrzo privela V.Dž. koji je na saslušanju pred tužiocem kasnije tvrdio da je reč o plastičnom pištolju - igrački.

- Pretresom su kod njega pronađena i zaplenjena dva pištolja, a sudija mu je odredio pritvor do 30 dana. Inače, reč je o čoveku koji je od ranije poznat policiji i ima bogat dosije - dodao je naš izvor.

(Kurir.rs/J.I./ Foto ilustracija Shutterstock)