Foto: TANJUG/ FOTO SNS/bs

poseta naselju beljina

NEBOJŠA STEFANOVIĆ POSETIO BARAJEVO: Za SNS ne postoje male i velike opštine, uvek ćemo slušati glas naroda

Izbori 2020

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas, prilikom obilaska barajevskog naselja Beljina, da za Srpsku naprednu stranku ne postoje male i velike opštine, zato radi na tome da obezbedi investicije za svaki kutak naše zemlje.

foto: TANJUG/ FOTO SNS/bs

Stefanović je sa građanima Beljine razgovarao o tome šta je urađeno u prethodnom periodu i naglasio da lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ želi da zajedno sa građanima definiše šta su najvažniji prioriteti ubuduće.

„Uvek ćemo slušati glas naroda i šta građani žele. Hoćemo da brinemo o svakom delu Beograda, kao i cele zemlje. Za nas ne postoji mala ili velika opština ili mesto koje nije dovoljno veliko da bi se u njega investiralo. Hoćemo da investiramo u vodovod i u puteve, baš kao što se ovde vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, zalagala i uspela da obezbedi da se asfaltira stotinu kilometara puteva“, naglasio je Stefanović.

foto: TANJUG/ FOTO SNS/bs

On je najavio da će opština, Grad Beograd i Republika Srbija nastaviti da investiraju u Barajevo.

„Hoćemo da pomognemo da i ljudi koji žive u ovoj opštini osete kvalitetniji život, da imaju razvijenu vodovodnu i kanalizacionu mrežu i na severu i na jugu opštine, ali isto tako da se nastavi, pored prvih 100 kilometara puteva urađenih u prethodne četiri godine, izgradnja novih stotina kilometara puteva, kojima ćemo poboljšati kvalitet putne mreže. Naravno, hoćemo da obezbedimo i nove investicije i da razgovaramo o tome kako da se unapredi privreda ovog kraja. Hoćemo da privučemo investitore u novu industrijsku zonu koju će opština definisati. Ta vrsta brige o ljudima uvek je najvažnija“, zaključio je Stefanović.

foto: TANJUG/ FOTO SNS/bs

Stefanović privatnicima: Potrudićemo se da vam olakšamo posao

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović posetio je danas prilikom obilaska opštine Barajevo firmu "Šampinjon union" porodice Vićentijević iz Beljine i poljoprivredno gazdinstvo porodice Tomić iz Velikog Borka.

foto: TANJUG/ FOTO SNS/bs

Stefanović je sa njima razgovarao o tome šta bi Srpska napredna stranka trebalo da uradi u narednom periodu, kako bi se olakšao posao preduzetnicima i poljoprivrednim proizvođačima u Barajevu.

"Nama je važno da čujemo vaše potrebe, a mi ćemo se potruditi da vam olakšamo posao. Želimo da nastavimo da unapređujemo infrastrukturu u Barajevu, kako putnu, tako i vodovodnu i kanalizacionu, što će, verujem, i u vašem poslu puno značiti", rekao je Stefanović.

foto: TANJUG/ FOTO SNS/bs

Porodica Vićentijević pokrenula je proizvodnju pečuraka pre osam godina i njihova firma sada zapošljava 26 radnika. Pored sopstvene proizvodnje, imaju i 36 kooperanata u svom selu i drugima mestima.

Poljoprivredno gazdinstvo porodice Tomić iz Velikog Borka već 17 godina proizvodi mleko i mlečne prozvode. Godišnja proivodnja im je oko 100.000 litara mleka i 20 tona sira.

(Kurir.rs/Tanjug)