Foto: Instant Google street view printscreen, Printscreen Twitter

vest uznemirila srbiju

CEO ŠABAC DANAS PRIČA O SNIMKU SA TVITERA POSLE VESTI O POKUŠAJU OTMICE: Pogledajte, kamere snimile žuti kombi i decu!

Crna Hronika
> 09:32h

BEOGRAD - Vest da su majci u Šapcu, u po bela dana i nasred ulice, trojica muškaraca u žutom kombiju pokušala da otmu decu, uznemirila je ne samo Šapčane nego i čitavu Srbiju koja ni dan-danas ne zaboravlja slučaj male Maše.

Podsetimo, tetka dvoje mališana ispričala je da su "trojica muškaraca pokušala da decu strpaju u kombi i da su se užasa spasli samo zato što je njena sestra počela da vrišti". Ona je dodala i da se sve to dogodilo juče u Norveškoj ulici, otprilike između 16.30 i 17 časova, kao i da su muškarci iz kombija "vukli decu", te da je majka pokušavala da ih "otrgne iz njihovih ruku".

Šabačka policija odmah je reagovala, a na Tviteru se jutros pojavio snimak sa nadzornih kamera na kojem se vidi žuti kombi koji prolazi pored mlađe žene sa dvoje male dece. Na tom snimku žena bez žurbe prolazi ulicom do semafora, sa decom koja trčkaraju unaokolo. Ona se u jednom trenutku okrenula ka kombiju dok je prolazio raskrsnicu tako da nije najjasnije šta se zapravo dogodilo.

Pojedini beogradski mediji izvestili su da je došlo do obrta i da nikakve otmice nije bilo. Policija istražuje slučaj koji joj je juče prijavljen.

(Kurir.rs)