Foto: Profimedia

MNOGO JE, KUME

PAMELA JE ZVER U KREVETU, MOGLA JE 12 PUTA ZA NOĆ: Francuski fudbaler otkrio pikanterije iz braka sa holivudskom zvezdom

Adil Rami i Andersonova bili su zajedno do pre godinu dana, a on je saigračima pričao da je najbolja žena u njegovom životu.

Fudbal

Ono što je gotovo sve najviše zanimalo, kakva je Pamela u krevetu i da li primenjuje tehnike koje su u javnost dospele kada je objavljen njen video sa Tomijem Lijem, sada je poznato. Što zahvaljujući Ramiju koji se hvalio saigračima, što zahvaljujući Aleksanderu Kokorinu, koji je sve ispričao.

- Upoznao sam Ramija odavno, još dok je bio u vezi sa Pamelom. U Soči je došao bez nje i imao je mnogo toga da nam ispriča. Naravno da su mnogi od nas želeli da čuju detalje. Pričao nam je da je to najbolja žena u njegovom životu i kako su znali da se seksaju celu noć, pa čak i po 12 puta zaredom - otkrio je Kokorin.

foto: Profimedia

Ipak, nakon što su se rastali osamnaest godina starija holivudska zvezda nazvala ga je čudovištem i optužila za prevaru, pa čak i za fizički napad.

foto: Printskrin

- On je sve lagao. Kako je moguće ovako kontrolisati dva ženska srca i uma? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako sam mogla da pomognem tolikom broju ljudi, a da ne budem dovoljno mudra da pomognem sebi - pitala se Pamela nakon raskida.