Foto: Promo

Budi GameChanger, inoviraj i osvoji milion dinara! Prijave traju do 1. jula

Društvo

OTP banka Srbija se pionirski posvetila digitalizaciji i inovacijama koje mogu unaprediti svaki segment poslovanja. Sa istim ciljem, kroz projekat Generator još od 2017. godine, banka u saradnji sa mnogobrojnim partnerima pomaže inovativne preduzetničke ideje kroz promociju, finansijsku i ekspertsku podršku.

Svesna izazova sa kojima smo se svi suočili zbog krize izazvanom virusom COVID-19, OTP banka je pokrenula četvrti Generator konkurs sa ukupnim nagradnim fondom od dva miliona dinara koji ima za cilj da podrži digitalne projekte koji mogu pomoći velikom broju malih i srednjih igrača na tržištu da njihov biznis preživi u doba krize i nakon nje.

Konkurs je otvoren za sve pojedince, neformalne timove, preduzetnike i firme koji imaju novu ideju kojoj je potrebna podrška da zaživi ili već postojeće rešenje koje je potrebno unaprediti, a prijava traje do 01.jula. U obe kategorije – nova ideja i postojeće rešenje – banka će dodeliti po jednu nagradu od milion dinara.

Na osnovu pristiglih prijava, žiri će napraviti uži izbor od 10 polufinalista koji će dobiti video materijal, kao i medijsku i promociju putem kanala banke, kako bi za njihovo rešenje čulo što više ljudi. Zatim će biti izabrano šestoro finalista koji će se boriti za glavnu nagradu.

foto: Promo

Na prezentacijama, finalisti će predstaviti svoja rešenja, nakon čega će žiri proglasiti dva dobitnika koji će osvojiti nagradu. Polufinaliste očekuju i specijalne nagrade partnera konkursa – Vojvođanska banka i ICT hub centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija.

Kriterijumi Generator Gamechanger konkursa, prijava i dodatne informacije nalaze se na sajtu www.generator.rs.

O Generator projketu:

Radi jačanja konkurentnosti srpskog preduzetništva, u 2017. godini pažljivo je osmišljen a potom i pokrenut projekat Generator, koji pod jednim krovom okuplja inicijative i aktivnosti koje podstiču inovativne preduzetničke poduhvate. Iste godine Generator je podržao 40 preduzetničkih inovacija kroz finansijsku podršku, promociju i mentorstvo. Pobedniku je pripalo milion dinara, a skoro 800 inovatora prijavilo je svoje ideje. Sledeće, 2018. godine, nagrađene su najbolje studentske preduzetničke inovacije, a prošle godine Generator 2.0 je bio namenjen digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća. Krajem 2019. godine u okviru Generatora, OTP banka je pokrenula i inicijativu Generator dobrih dela koja podržava socijalno preduzetništvo.

#otpbankasrbija #generator #podrška #SME #digitalizacija #inovacije

Foto: Promo