Foto: EPA/ ENRIC FONTCUBERTA

prvo pojačanje saše obradovića

MIŠKO RAŽNATOVIĆ ZAGOLICAO MAŠTU DELIJA! Landri Noko je novi igrač Crvene zvezde?

Landri Noko uskoro će postati novi igrač Crvene zvezde, ako je verovati menadžeru Mišku Ražnatoviću.

Košarka
> 20:10h

Ražnatović je u svom stilu na Tviteru objavio zagonetku iz koje se može lako doći do zaključka da su glasine tačne i da će uskoro Noko obući crveno-beli dres.

Dileme navijača Zvezde razrešio je agent Miodrag Ražnatović u svom stilu - zagonetkom, pošto se prezime košarkaša Albe u originalu piše "Nnoko", više je nego jasno da je baš na njega mislio poznati menadžer.

Landri Noko je rođen u Kamerunu i studirao je na Montverde akademiji (Florida), a nosio je dres Pesara i Bujukšehira u Evropi, dok je u razvojnom timu Detroita bio odličan, čak bio proglašen i za defanzivnog igrača godine.

Prošle sezone je na 28 utakmica u Evroligi sa Albom beležio u proseku 8,7 poena i 5,8 skokova, dok je statistika bila još bolja u Bundesligi (10,3 poena, 6,1 skok i 1,1 blok).

foto: EPA/ ENRIC FONTCUBERTA

U oba meča protiv Crvene zvezde prošle sezone ostavio je dobar utisak (10 i 12 poena, ukupno 10/13 iz igre), pa je tako postao prvo pojačanje Saše Obradovića za narednu sezonu.

Landri Noko ima 26 godina i i 208 centimetara, a u poslednje dve sezone nastupao je za Albu u kojoj je ostavio odličan utisak.

Kurir sport