Foto: Starsport©

napušta klub

TRINKIJERI PODNEO ZAHTEV ZA RASKID UGOVORA SA PARTIZANOM! Italijanski stručnjak RAZOČARAN, evo i zašto!

Italijanski košarkaški stručnjak, Andrea Trinkijeri, podneo je zahtev za raskid ugovora sa Partizanom, prenose beogradski mediji.

Košarka
> 14:14h

Američka agencija koja zastupa Andreu Trinkijerija podnela je Partizanu zvaničan zahtev za raskid ugovora.

Italijanski stručnjak iskoristio je opciju u ugovoru da do 25. jula zatraži raskid saradnje.

Trinkijeri je navodno nezadovoljan i razočaran izjavom prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, koji je rekao da je Italijanu dao odličnu finansijsku ponudu da ostane u klubu i da je odluka sada na njemu.

"Verujem da će se ovo brzo razrešiti, jer moramo ubrzo da radimo i na dovođenju pojačanja, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu ponudu i sada je na treneru da se izjasni", rekao je Mijailović za Mozzart sport.

Podsetimo, italijanski mediji su u nedelju objavili da je Trinkijeri blizu dogovora sa Bajern Minhenom. Italijan je duže vreme velika želja sportskog direktora Bavaraca Danijelea Bajezija, sa kojim je već uspešno sarađivao u Bambergu.

Partizan je protekle sezone osvojio Kup Radivoja Koraća, bio je lider u ABA ligi i izborio je plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Spekuliše se da bi Italijana na klupi Partizana mogao da nasledi dosadašnji pomoćnik Vlada Šćepanović.

Kurir sport