Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

NA METI

LAKO JE TROŠITI LUKINE PARE! Fanovi napali trudnu Sofiju Milošević! (FOTO)

Stars

Sofija Milošević našla se na meti hejtera koji su je optužili da je zatrudnela sa fudbalerom Lukom Jovićem samo zbog novca, i da je "najlakše trošiti tuđe pare".

foto: Pritnscreen/Instagram

Atraktivna trudnica trenutno boravi u Madridu sa svojim partnerom, koji tamo igra za Real Madrid. Manekenka je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije luksuzne vile sa bazenom u kojoj provodi vreme, pokazuje svoj stomačić, ali se i hvali skupocenim krpicama.

Upravo to je iznerviralo njene pratioce, koji su joj poručili da se "pokondirila".

foto: Damir Dervišagić, Profimedia

- Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati - napisala je ona ispod fotke na kojoj pozira u kratkoj haljini, "šanel" papučama koje koštaju oko 700 dolara i sa torbom istog brenda, za koju je dala oko četiri hiljade evra.

foto: Profimedia

Dok su je jedni hvalili i rekli kako izgleda lepo u trudnoći, bilo je i onih kojima je zasmetalo što se Sofija hvali skupocenim stvarima. Neki su bili toliko grubi da su ženu u drugom stanju bezočno napali.

foto: Profimedia

- Žena samo troši tuđi novac. Lako je tako. Godinama je povezuju s brojnim sportistima i sada je napokon uspela da jednog stavi pod svoje - jedan je od komentara.

- E, svi bismo se tako oblačili da imamo para, posebno tuđih. Lepo si se udala, ciljano - napisala je druga korisnica. Miloševićeva se nije obazirala na ove komentare, već je nastavila da objavljuje fotografije iz Španije. Podsetimo, Sofija i Luka dobiće sina krajem godine, ali je ona priznala da još ne razmišlja o tome da batali manekensku karijeru. Miloševićeva je nedavno rekla i kako ona i Jović još nisu isplanirali svadbu. - U ovoj celoj situaciji nismo razmišljali o tome. Bilo je priče, ali ne u nekom skorijem periodu - rekla je Sofija.

foto: Instagram

Kurir.rs/J. Stuparušić/Foto: Profimedia, Damir Dervišagić