Foto: Youtube prtscr / Vijesti.me

jezivo

MILOVA POLICIJA KRVNIČKI ŠUTIRALA DOKTORA NAUKA DOK JE LEŽAO NA PODU: Radetiću oštećen vid, nesnosni bolovi u bubrezima

Doktor ekonomskih nauka Predrag Radetić brutalno je pretučen pre nekoliko dana u Budvi, a na snimku koji je kružio društvenim mrežama, videlo se da nije pružao otpor kada su ga pripadnici Posebne jedinice policije šutirali.

Crna Gora
> 13:16h

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavio je na svom Fejsbuk profilu da je Radetiću oštećen vid kao i da trpi jake bolove u bubrezima.

"Peđa Radetić je brutalno pretučen u Budvi, od strane partijske milicije DPS-a“ navodi Medojević i dodaje da su ga "krvnički udarali u bubrege i sipali mu bojni otrov u spreju direktno u oči".

foto: Facebook / Peđa Radetić

Prema nalazu oftamologa, dodao je, Radetić ima svega 20 odsto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže, posledica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša.

"Peđa je očigledno, od strane DPS bio targetiran kao meta napada jer je kao i stotine hiljada drugih podržavao litije i izražavao svoje nezadovoljstvo prema namerama satanističke sekte da otima svetinje. Uspostavio sam komunikaciju sa Peđom i na Odboru za bezbednost i Skupštini sam javno izneo ovaj ekstremni slučaj policijske brutalnosti i protivzakonite zloupotrebe milicije u odbrani vlasti i para šefova DPS", kaže Medojević.

On dodaje, da će svi koji su učestvovali u torturi nad Peđom i svim drugim građanima Budve i Crne Gore krivično odgovarati pred sudovima slobodne Crne Gore.

"Zato je zadatak svakog poštenog i odgovornog građanina Crne Gore da se pridruži opštenarodnom pokretu za pomirenje i budućnost i preuzme svoj deo odgovornosti za oslobođenje države i naroda" zaključio je Medojević.

Kurir.rs