Foto: Kurir.rs/N. H.N.

SUBOTIČKI POLUMARATON ODLAŽE SE ZA 2021: Novac dobijen za trku od grada i sponzora vraćaju!

Ostali sportovi

SUBOTICA - Organizacioni odbor Subotičkog polumaratona otkazao je manifestaciju Subotički polumaraton, zakazanu za 30. avgust 2020.-a u Odboru kažu, da će trka biti održana u narednoj godini.

-Kako se pandemija COVID-a na žalost i dalje širi i time i dalje utiče na funkcionisanje života u Srbiji, sportsko udruženje Horizont, koje je organizator Subotičkog polumaratona, odlučio je da je važnije zdravlje od dvega, pa je fokus stavilo na bezbednost trkačke zajednice i donelo je tešku, ali verujemo ispravnu odluku da se otkaže 4. Subotički polumaraton, planiran za nedelju, 30.8. 2020., kažu organizatori.

Naglašavaju i da će Subotički polumaraton, u skladu sa odlukom o otkazivanju trke, vratiti sva finansijska sredstva dobijena od Grada i od sponzora, radi organizacije događaja. -Sve obavljene uplate prenose se na sledeću godinu, sa tim da će takmičari koji su uplatili startnine, moći svoju uplatu da prebace umesto 2021. na 2022. godinu i to je potrebno da prijave na mejl adresu Subotičkog polumaratona, kažu u Organizacionom odboru te manifestacije.

N. H.

Foto: Suboticki polumaraton