Foto: Printscreen/Instagram

ZALUDELA SVE REDOM

SRPSKA KIM KARDAŠIJAN ŽARI I PALI AMERIKOM: Zavela je NBA zvezdu, a sad društvene mreže GORE zbog nje! FOTO

Devojka našeg porekla, Daniela Rajić, uplovila je u vezu sa NBA zvezdom Polom Džordžom leta 2013 godine.

Košarka

Odmah je počela da puni stupce američke štampe ostala tamo i tokom burnih, uvodnih dana njihove veze, a sada izaziva veliku pažnju na Instagramu.

Samo njenu poslednju fotografiju, na kojoj sedi pored lavaboa, "lajkovalo" je više od 20.000 ljudi?!

Ali, ko je, zapravo, ona?

Nakon što je diplomirala na Univerzitetu u Majamiju, kada nije skrivala da je novac za život zarađivala i kao igračica u malim striptiz klubovima upoznala je nekoliko sportskih zvezda na poslu, a među njima i Pola Džordža.

Daniela i Pol su počeli da se zabavljaju u leto 2013, a ona uveliko više ne radi po klubovima, već ima sopstvenu modnu liniju kupaćih kostima, a i zarađuje od reklamiranja drugih, sličnih proizvoda.

Džordž šestostruki učesnik Ol-star utakmice trenutno nastupa za Los Anđeles Kliperse.

Rajićeva je tokom prošlogodišnjeg odmora na svom Instagram nalogu objavila više snimaka, na kojima se vidi kako je novog igrača Klipersa "podučavala" balkanskoj muzici, uključujući tu i hitove Svetlane Ražnatović.

Atraktivna brineta i NBA zvezda dospeli su na naslovne strane američke štampe 2013. godine, kada je objavljeno da je ona u drugom stanju. Danijela je, naime, tužila Džordža sudu kako bi utvrdila očinstvo ćerke, a par je potom izgladio odnose, te dobio još jedno dete i sada uživa u porodičnom životu.

Danijelu zbog fizičkih sličnosti sa popularnom starletom, kao i bujnih oblina koje često ističe, nazivaju i "srpskom Kim Kardašijan".

Ona i Džordž svakodnevno uživaju u zajedničkim trenucima, a Danijela se ne libi da ih podeli i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Kurir sport