Foto: ATA Images

PROŠLA SITO I REŠETO

IVA SLAVI USRED BEOGRADA! HRVATSKA BRUJI O POBEDI: Evo šta je trpela Grgurićeva i koje SRPSKE ZVEZDE su je podržale!

Rijaliti

Iva Grgurić osvojila je nagradu od 50.000 evra, a o njenom trijumfu uveliko pišu i hrvatski mediji.

Kako navode, mnogi nisu očekivali da će baš Iva pobediti u "Zadruzi", budući da su joj cimeri bili mnogi iskusni rijaliti igrači iz Srbije.

foto: Printscreen

"Budući da je reč o anonimnoj osobi koja dolazi iz Hrvatske, niko nije očekivao da će među iskusnim rijaliti zvezdama i ljudima koji su poznati srpskoj javnosti Iva dogurati ovoliko daleko, a kamoli biti jedan od favorita za pobedu", piše hrvatski portal i dodaje:

"Vrlo rano u takmičenju Iva je postala jedan od favorita i time navukla na sebe bes ukućana, koji nisu birali sredstva kako bi je ponizili i uvredili, uzimajući u usta čak i njenu porodicu i psujući je na najgori mogući način. U tome je prednjačio njen bivši dečko Stefan Karić koji je priznao da je s njom bio u vezi samo zbog rijaliti priče, dečko koji je predstavljen kao beogradski šmeker, a sudeći po komentarima i dislajkovima na Jutjubu pokazao sve suprotno od toga."

foto: ATA Images

Hrvati navode i da je Iva osvojila region svojom skromnošću.

"Ako pogledamo Jutjub komentare i Instagram grupe, Iva je osvojila ceo region svojom skromnošću, jednostavnošću, dobrotom, borbenošću i poštovanjem tuđeg, što se ne može reći za sve učesnike šoua", piše portal.

Mnoge srpske javne ličnosti podržale su Ivu na putu do pobede, a svoju naklonost neke od njih su iskazale tokom nedavno održane "Zadrugovizije", a neke i putem društvenih mreža.

Među njima su Katarina Grujić, Kija Kockar, Stanija Dobrojević i Vesna Rivas, o čemu su takođe pisali i hrvatski mediji.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr, Foto: ATA Images