Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

prva pobeda

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: Dobar test protiv IMT, igrači Zvezde su jedva stajali na nogama zbog jakih treninga!

Fudbaleri prvaka države posle visokog intenziteta na treninzima pokazali dobru igru protiv novog člana Prve lige

Fudbal

Fudbaleri Crvene yvezde slavili su u prvom pripremnoj utakmici protiv ekipe IMT rezultatom 2:0 (0:0). Trener Dejan Stanković bio je zadovoljan igrom svih fudbalera. Crveno-beli se nalaze na početku priprema za novu sezonu, a strelci golova u ovom meču bili su Mirko Ivanić i Andrija Radulović.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Teško je igrati utakmicu posle četiri dana marljivog rada, ali zadovoljan sam. Znam koliko je visok intenzitet na treninzima i dobro je da su igrači mogli da hodaju danas. Bio je ovo dobar test za nas, nastavljamo da radimo vredno, čeka nas još jedna kontrolna utakmica 20. jula protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a posle toga se vraćamo u Beograd tri dana kasnije. U Staroj Pazovi ćemo provesti pet dana u okviru drugog dela priprema i odigrati prijateljske utakmice 25. i 28. jula. Hvatamo formu, momci dobro rade i zadovoljan sam kako je ovo izgledalo danas, kad se sve uzme u obzir - ističe Stanković.

Pozitivna vest za Crvenu zvezdu je da su rezultati testova Gobeljića, Erakovića, Jovičića, Jovančića, Nikolića i Spiridonovića pokazali da su negativni na korona virus.

- Najbitnije je da su živi i zdravi. Pregurali su težak period, sad su se vratili u pogon i krenuli da treniraju. Nadam se da ću već 25. jula na toj prijateljskoj utakmici moći da računam na sve fudbalere - objasnio je Stanković..

Kurir sport