Foto: Profimedia

TUGA!

JEZIVI DETALJI SMRTI UNUKA ELVISA PRISLIJA! Ubio se pred devojkom za njen rođendan! NA ISTOM MESTU KAO SLAVNI DEDA!

Pop kultura

Bendžamin Kio (27), unuk rokenrol legende Elvisa Prislija, ubio se u svojoj vili u Kalabasasu. Unuk rokenrol legende pronađen je sa ranom od sačmare na grudima. Policija je saopštila da je u pitanju samoubistvo, ali da neke okolnosti nisu jasne.

Sin Lise Mari Prisli, ćerke Elvisa i Prisile Prisli, kojeg je dobila u braku sa muzičarem Denijem Kiom, a sa kojim ima i ćerku Rajli, ubio se na rođendanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto i zeta Bena Smita-Pitersona.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima , 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

foto: Profimedia

Poicija je stigla oko šest časova ujutru i pronašla Bendžaminovo telo u kupatilu. Bendžamin se zaključao u jednom od tri kupatila i pucao sebi u glavu.

U šokantnom preokretu događaja, policija iz Los Anđelesa otkrila je da je obdukcija pokazala da je Bendžamin otvorio usta i povukao obarač, dakle da je pucao sebi u glavu, a ne u grudi, kako je prvobitno zavedeno u papirima.

Ono što je možda još šokantnije jeste i to da je mesto na kome se Bendžamin ubio, toalet, isto mesto na kome je 1977. godine pronađen mrtav njegov slavni deda.

foto: Profimedia

Ostaje nepoznato da li je samoubistvom u kupatilu, Bendžamin na neki način hteo da podseti na svog dedu, posebno kad se ima u vidu da je Lisa Meri, njegova majka, oduvek isticala sličnost njih dvojice, i to ne samo fizičku.

Dalje, strani mediji navode da su komšije, nakon ubistva, a po dolasku policije, čuli Pinto kako razgovara sa jednim od policajaca i kaže da se boji da će je Bendžaminova porodica mrzeti, pa čak i okriviti za njegovu smrt.

To se, naravno, nije desilo, a Pinto je nekoliko dana kasnije viđena dok sa Bendžaminovom majkom napušta hotel na Beverli Hilsu, u kome je Lisa Meri bila smeštena, držeći se sa njom za ruke.

foto: Profimedia

Devojka koja očigledno zna šta se sa Bendžaminom tačno desilo, od momka sa kojim je provela četiri godine u vezi, između ostalog, oprostila se i rečima: "Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe".

foto: Profimedia

kurir.rs/daily mail