Foto: Printskrin Instagram

užas

MMA BORCU PUKLO OKO OD MUČKOG UDARCA: Jezive scene iz oktagona! NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

MMA borac Boston Salmon pretrpeo je težak nokaut u duelu sa Šonom Vestom, koji ga je udario kolenom u glavu kada je već bio na patosu posle nokdauna, iako se to kosi sa propisima.

Ostali sportovi
> 17:27h

Jeziv i zastrašujući video snimak brzo je obišao planetu, Vest je diskvalifikovan, a teško povređeni Salmon proglašen je pobednikom.

Ipak, ono što je važnije od te pobede je činjenica da se oporavio, a onda na društvenim mrežama pokazao kako izgleda nakon što mu je polomljena jagodična kost i, kako se navodi, nakon što mu je oko bukvalno puklo od udarca.

- Hvala svima koji su se zabrinuli za moje zdravlje. Hoću da vam kažem da sam dobro i da će biti potrebno neko vreme da se oporavim. Znam da ste mnogi bili prestravljeni i preplašeni, bio sa i ja, ali sve je u redu sada i vratiću se posle svega. Smejte se, budite srećni i recite onima do kojih vam je stalo da ih volite. Šaljem pozitivne misli svima koji me podržavaju. Vi ste moj tim - napisao je Salmon uz fotografiju povređenog oka.

foto: Printskrin / You Tube

Još nije poznato šta će se desiti sa nokauterom Vestom, a nama se čini da bi komotno mogao da bude izbačen iz sporta na duže vreme, ako ne i doživotno. Slažete li se?