Foto: Printscreen/Instagram

iznenađenje

SVI DETALJI MINI-ODMORA SARE JO SA DEČKOM MILKOM! Planirao je šta će i kako DANIMA, pa odveo pevačicu OVDE! (FOTO)

Stars

Sara Jovanović rešila se na mali predah, pa nakon obavljenih poslovnih obaveza otišla je na put sa dečkom Milkom Babićem. Navodno, on je danima planirao kako da je iznenadi, i na kraju je odlučio da je Rovinj za to idealno rešenje. "Milko je pokušavao danima da iznenadi Saru, koja je ovih dana snimala jedan video-spot. Pošto zna da mu je draga veliki perfekcionista, nije je dirao dok ne završi projekat, a onda joj je rekao da je vodi na jedno romantično mesto. Predložio joj je Rovinj i Sara je odmah pristala. Baš joj je trebao odmor. Iako je vreme korone i ne nastupa, Sara se posvetila kako fakultetu, tako i drugim poslovnim poduhvatima koji uskoro očekuju njene fanove. Bila je vredna ovih meseci i mini-odmor joj je dobro došao", rekao je upućeni izvor.

Tokom vožnje, kako se dalje navodi, Sarin kućni ljubimac Nora sve vreme je skakutala s jednog mesta na drugi, a čim su došli u Rovinj, uskočila je u more, a onda i Sara za njom.

"Oduševljeni su hrvatskom rivijerom. Milko je toliko posvećen Sari i ponaša se prema njoj džentlmenski i isto kao na početku veze. Mnogo je pažljiv, a kako njih dvoje imaju zajednička interesovanja, veza odlično funkcioniše. Baš su lep par", ističe izvor.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot