Foto: Starsport

spektakularno

PARTIZAN SE VRAĆA KORENIMA! Crno-beli posle 12 godina vraćaju ''srećnu'' garnituru dresova, na potezu su Grobari!

Inicijativa Grobara da fudbaleri ponovo obuku čuveni plavo-bordo dres konačno je oživela.

Fudbal
> 13:47h

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio je na svom oficijalnom Tviter nalogu ''povratak'' korenima. Naime, on je obavestio javnost kako će uskoro FK Partizan na svom Tviter i Instagram nalogu otvoriti glasanje za treću garnituru dresova za narednu sezonu, a koju će crno-beli nositi na gostujućim evropskim utakmicama.

"FK Partizan će uskoro na svom Tviter i Instagram nalogu pokrenuti online glasanje za izbor izgleda treće garniture po ugledu na originalne klupske boje iz 1945. godine. Ta će se garnitura, kao gostujuća, koristiti na utakmicama u evropskim takmičenjima", napisao je Vuletić i dodao:

"Budući da naš tehnički sponzor ima samo kataloške primere dresova koji najviše liče (a nisu identični) onima koje je FKP imao u prošlosti, svi zajedno donesimo odluku koje će od ponuđenih rešenja biti najbolje za ovu sezonu. 'Put od 1000 milja počinje prvim korakom!'"

'I budimo sigurni: NIKE je neuporediv brand u odnosu na mnoge druge. Nisu to samo dresovi već kompletna sportska oprema za fudbalere i struku'', napisao je Vuletić, uz oznaku "povratak korenima".

Neke od najvećiih uspeha crno-beli postigli su upravo noseći ovu kombinaciju na svom dresu, poput čuvene pobede u Njukaslu i plasmana u Ligu šampiona.

Poslednji put ovu garnituru fudbaleri Partizana nosili su na meču sa Čukaričkim davne 2008. godine.

N. Ilić