Foto: Printscreen/Youtube

ZABRINUTI

ĐOGANIJEVI STRAHUJU ZA GAGIJA ZBOG DROGE: Sestra Nađa dovela densera u svoj stan!

Stars
> 08:12h

Po izlasku iz "Zadruge" Gagi Đogani nije se vratio u svoj stan na Vidikovcu, u kojem je živeo, već se privremeno preselio kod svoje sestre Nađe. Razlog za to je što je denserova porodica uplašena za njega i nipošto ne žele da se vrati porocima.

foto: Damir Dervišagić

Gagi je još ranije priznao da je prošao kroz pakao droge i da mu je karta za izlaz iz takvog načina života bila porodica. Posebnu zahvalnost duguje sestri Nađi, koja ga je odvela na kliniku za bolesti zavisnosti u Zemunu i bila mu podrška. Nakon lečenja, ona ga je odvela u svoj stan u Zemunu, gde je proveo još neko vreme. U međuvremenu je denser počeo da vraća svoj život u normalu, da se bavi svojom porodicom, počeo je s nastupima... Dodatni izvor zarade bio mu je ulazak u "Zadrugu", gde je uspeo da pokaže i svoje dobre strane, zbog čega je stekao brojne fanove.

foto: ATA Images

Ipak, u rijalitiju je imao puno stresnih situacija, posebno kad je tamo došla njegova bivša žena Anabela Atijas i počela da mu urušava stečeni ugled. Pevačica je napadala Gagija, vređala ga i iznosila njihove najprljavije tajne, objašnjavajući kako ju je on navodno tukao, udarao u glavu i ostavljao je bez ijednog dinara gladnu. Pritom je Anabela napadala i njihovu ćerku Lunu Đogani, što njemu nije lako palo.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Shvativši da će mu biti teško po izlasku iz "Zadruge", kako zbog toga što je tamo proveo deset meseci, tako i zbog brojnih svađa sa Anabelom, Gagijeva porodica odlučila je da mu pruži podršku. I to kakvu! Malo ko bi se odlučio na korak na koji se odlučila Nađa, koja je svog brata odvela u svoj stan, gde živi s porodicom. Ona se trudi da mu pomogne kako ne bi poklekao i ponovo upao u krizu, te posegnuo za drogom. To nam je otkrio blizak prijatelj ove porodice, kao i da je, otkako je Gagi izašao iz rijalitija, njegova porodica non-stop aktivna. Oni se trude da provode zajedno što više kvalitetnog vremena, izlaze, viđaju se s prijateljima, razgovaraju, sve kako bi on zaboravio na probleme i ono kroz šta je prošao sa Anabelom.

foto: Printscreen

Nađa je, kaže naš sagovornik, jedina koja ima uticaj na Gagija i jedino ona može da ga drži pod kontrolom. Kad je pod njenim nadzorom, denser će odoleti i neće se vratiti poročnom životu, od čega čitava porodica strahuje. Svi su svesni da toliko vremena provedenog u izolaciji može loše da utiče na čoveka i da suočavanje sa spoljnim svetom može da bude stresno, pa su se konsultovali i sa stručnjakom, koji im je savetovao da budu tu za njega. Mi smo se u to uverili i sami kad je naša ekipa posetila vidikovačku pijacu, gde Đogani ima stan. Komšije, ali i lokalni prodavci koji poznaju densera kažu da ga dugo nisu videli. Oni dodaju da Gagija nisu videli neko vreme i pre "Zadruge", kao i da ne znaju da li ikog ima u njegovom stanu, jer se tek povremeno čuju vrata.

foto: Printksrin

To nam je razrešio naš sagovornik blizak Đoganiju, koji nam je rekao da Gagi stan na Vidikovcu izdaje već nekoliko meseci. Mi smo kontaktirali s denserom, ali je on rekao da je u medijskoj ilegali i da ne želi da komentariše to. - Treba mi odmor. Hoću da se izolujem, potrebno mi je, znate svi šta mi se izdešavalo. Nisam još dobro, treba malo da se vratim svom životu napolju, da se adaptiram. Nikad nisam toliko dugo bio u rijalitiju - kazao je on. Inače, Gagi je pre nekoliko godina priznao da je prošao kroz trogodišnju agoniju zbog droge i da su mu pomogle sestre Nađa i Sanja, za koje je veoma vezan.

foto: Printscreen/Youtube

- Moja porodica je moja snaga. Sestre me i dan-danas proveravaju. Toliko sam ih povredio i istraumirao da će ceo život brinuti gde sam i šta radim. Ipak, ne treba da brinu, pošto sam obećao da više nikad neću onako nešto da im priredim. Jedan sam od sto koji uspe da se izbori, jer je to stvarno mnogo teško, ali sam uspeo - rekao je on i objasnio kako je izgledao taj period.

- Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima, svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Govorio sam sebi da više neću uzeti, ali sve je to bilo do sledeće prilike. Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život - ispričao je Gagi.

foto: Kurir

Kurir.rs/ Ekipa Kurir Starsa/ Foto: Printscreen/Youtube