Foto: Printscreen/Instagram

Stars priča nedelje

OBRAČUN BODIBILDERKE I PEVAČICE! PRSA U PRSA: Ljuba potukla Daru silikonima, evo šta je uradila! (FOTO)

Stars

Ljuba Pantović podvrgla se još jednoj operaciji uvećanja grudi, pa sada ima prave šestice.

Poznato je da je bodi-bilderka sva u mišićima, ali je sada odlučila da dodatno poveća svoje silikonske grudi. Fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu pokazuju da Pantovićéva ponosno pozira sa novim dekolteom, baš kao što to i Dara Bubamara radi svih ovih godina svakodnevno.

foto: Printscreen

Pevačica je dobila definitivno pravu konkurenciju, bar kad je reč o veličini kojom mami uzdahe muškaraca. Dara je dvaput ugrađivala silikone u poslednjih 15 godina, a prošle se pojavila priča u medijima da želi da pređe sa sadašnje petice na sedmicu. Međutim, lekari joj to nisu savetovali zbog kičme, ali videćemo da li će uskoro napraviti novi korak i tako prevazići Ljubu, koja će do daljeg nositi titulu najvećih silikona u svetu domaćeg šou-biza. Budući da znamo da Dara voli da bude prva u svemu, moguće je da Ljubina neće biti poslednja.

foto: Printscreen

Takođe, ono što je zaintrigiralo njihove fanove, osim dekoltea, jesu i hirurzi koji su im radili zahvat, jer iako obe imaju velike grudi, po fotografijama se jasno vidi da je oblik drugačiji. Kako onda da kažemo da su sve silikonke iste?

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Printscreen/Instagram